Libnet.ro
UNICEF

10:15

DOCUMENT Toate restrictiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. Relaxarea decisa prin Hotarare de Guvern

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Toate restrictiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. Relaxarea decisa prin Hotarare de Guvern

Guvernul decide prin hotarare noile reguli care vor intra in vigoare de la 1 iunie, ca urmare a relaxarii unora dintre restrictiile impuse in criza coronavirusului. continuă pe Hotnews

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020. Compania va introduce noi zboruri la cerere, pe masura ce restrictiile de calatorie vor fi ridicate

Blue Air anunta reluarea zborurilor regulate la inceputul lunii iulie 2020, in mod etapizat, dupa un program corelat cu reglementarile privitoare la mobilitate implementate la nivel european, anunta oficialii companiei aeriene. Pana atunci, Blue Air va continua sa opereze zboruri la cerere si charter, in functie de reglementarile de calatorie specifice fiecarei destinatii si de cererea inregistrata pentru fiecare dintre acestea. Aceste zboruri sunt parte integranta a unui plan de adaptare la noile conditii economice, generate de restrictiile de mobilitate impuse de pandemie. in prezent, Blue Air opereaza zboruri la cerere spre si dinspre Irlanda Dublin) si zboruri in regim charter spre orice destinatie, in masura in care sunt obtinute de catre clienti toate aprobarile de calatorie.

CORONAVIRUS |Lista noilor masuri de relaxare care vor intra in vigoare din 1 iunie: Ce reguli trebuie sa respecte romanii (DOCUMENT)

Guvernul a publicat noile masuri de relaxare care vor fi aplicate incepand din 1 iunie. Este vorba despre Hotararea 26 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), privind propunerea de modificare.

Sinteza zilei. Exclusiv: Masurile care vor intra in vigoare la 1 iunie

Guvernul a pregatit noi masuri care vor intra in vigoare de pe 1 iunie.

DOCUMENT Toate masurile de relaxare care intra in vigoare de la 1 iunie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat joi Hotararea nr. 26, care cuprinde toate masurile de relaxare care intra in vigoare de la 1 iunie.

Document oficial al Guvernului despre masurile de relaxare de la 1 iunie 2020

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a adoptat o hotarare cu privire la modificarea si completarea masurilor de relaxare care vor fi aplicate incepand cu 1 iunie 2020.

Toti cei care vor pensie trebuie sa stie asta. Cine controleaza banii a 7 milioane de romani?

Pensia e un subiect sensibil pentru toti oamenii, in special pentru cei care isi pun sperantele ca vor avea bani dupa ce se retrag din campul muncii. in prezent, circa 7 milioane de romani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )