Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |Lista noilor masuri de relaxare care vor intra in vigoare din 1 iunie: Ce reguli trebuie sa respecte romanii (DOCUMENT)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Lista noilor masuri de relaxare care vor intra in vigoare din 1 iunie: Ce reguli trebuie sa respecte romanii (DOCUMENT)

Guvernul a publicat noile masuri de relaxare care vor fi aplicate incepand din 1 iunie. Este vorba despre Hotararea 26 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), privind propunerea de modificare. continuă pe B1

Sinteza zilei. Exclusiv: Masurile care vor intra in vigoare la 1 iunie

Guvernul a pregatit noi masuri care vor intra in vigoare de pe 1 iunie.

Solutii luate la terase din Olanda pentru siguranta cetatenilor

La doua luni de cand romanii si-au desfasurat majoritatea activitatilor in propriile locuinte, departe de prieteni si rude, presedintele Klaus Iohannis a anuntat noi masuri de relaxare care vor intra in vigoare incepand de pe 1 iunie. Printre acestea, intra redeschiderea teraselor si a plajelor.

DOCUMENT Toate restrictiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. Relaxarea decisa prin Hotarare de Guvern

Guvernul decide prin hotarare noile reguli care vor intra in vigoare de la 1 iunie, ca urmare a relaxarii unora dintre restrictiile impuse in criza coronavirusului.

Coronavirus: in ce conditii vor putea merge romanii la plaja de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, o serie de noi masuri de relaxare, care vor intra in vigoare incepand cu1 iunie. De la aceasta data, romanii vor putea merge la plaja,insa vor.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: De la 1 iunie, ridicam restrictiile in domeniile in care riscul epidemiologic este mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca noile masuri de relaxare a restrictiilor, care vor intra in vigoare incepand din data de 1 iunie, au fost luate in domeniile in care, potrivit specialistilor, exista ce.

Ce restrictii de pandemie vor fi ridicate de la 1 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi seara noile masuri de relaxare care vor intra in vigoare de la.

Boris Johnson a anuntat noi masuri de relaxare a restrictiilor in Marea Britanie

Premierul britanic a anuntat o noua relaxare a masurilor de restrictie impuse pentru limitarea raspandirii infectiei cu COVI-19 in Marea Britanie.

Document oficial al Guvernului despre masurile de relaxare de la 1 iunie 2020

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a adoptat o hotarare cu privire la modificarea si completarea masurilor de relaxare care vor fi aplicate incepand cu 1 iunie 2020.

INCEPAND DIN 3 IUNIE Actiunile Bittnet vor intra la tranzactionare in Piata Reglementata

28 mai - ultima zi a actiunilor BNET in piata AeRO Actiunile Bittnet Systems BNET) vor intra la tranzactionare in Piata Reglementata a Bursei de Valori Bucuresti BVB) incepand cu data de 3 iunie, se arata intr-un raport de ieri, al operatorului pietei noastre de capital.

Toti cei care vor pensie trebuie sa stie asta. Cine controleaza banii a 7 milioane de romani?

Pensia e un subiect sensibil pentru toti oamenii, in special pentru cei care isi pun sperantele ca vor avea bani dupa ce se retrag din campul muncii. in prezent, circa 7 milioane de romani.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )