Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOCUMENT UPDATE Procesul lui Dragnea - Cum s-a ajuns la amanarea cu mai bine de o luna / Cele doua sesizari invocate de DNA

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT UPDATE Procesul lui Dragnea - Cum s-a ajuns la amanarea cu mai bine de o luna / Cele doua sesizari invocate de DNA

DNA a cerut in procesul lui Liviu Dragnea sesizarea Curtii Constitutionale pe articolul din Legea 78/2000 privind completurile specializate de la instanta suprema si pe o decizie a Curtii supreme legata de interpretarea unui articol din Codul Penal privind prescrierea faptelor, fapt care a contribuit la amanarea procesului pana in 20 mai. in solicitarea DNA se mentioneaza ca prin utilizarea unei sintagme atat de generale precum aceea de complet specializat, s-a creat premisa aplicarii aleatorii a normelor de competenta, aspect care afecteaza dreptul la un proces echitabil. Instanta suprema a decis luni amanarea procesului pana in 20 mai. continuă pe Hotnews

UPDATE Mobilizare de amploare la iCCJ, unde sute de persoane protesteaza: ce se intampla la procesul lui Dragnea VIDEO

Liviu Dragnea a fost asteptat luni, la inalta Curte, de sute de persoane. Unii sunt contestatari, altii sustinatori. S-a lasat cu imbranceli, huiduieli si aplauze. ACTUALIZARE 5: Procesul merge mai departe, dupa ce instanta a respins recuzarea unei judecatoare. Solicitarea fusese facuta de unul dintre avocatii lui Dragnea. ACTUALIZARE 4: Sedinta s-a suspendat pentru o [] .

Procesul lui Dragnea: ce amenzi au primit protestatarii care au facut scandal

Intre cele cateva sute de protestari de la inalta Curte, unde se judeca procesul lui Liviu Dragnea, au existat si cateva persoane care au facut scandal. Ele au fost ridicate de jandarmi si duse la audieri. Trei persoane au fost conduse de jandarmi la Sectia 1 Politie, dupa ce au fortat gardurile de protectie de [] .

Mobilizare de amploare la iCCJ, unde sute de persoane protesteaza: ce se intampla la procesul lui Dragnea VIDEO

Liviu Dragnea a fost asteptat luni, la inalta Curte, de sute de persoane. Unii sunt contestatari, altii sustinatori. S-a lasat cu imbranceli, huiduieli si aplauze. ACTUALIZARE 4: Sedinta s-a suspendat pentru o jumatate de ora, la cererea avocatilor lui Liviu Dragnea. Unul dintre acestia cere recuzarea unei judecatoare din complet, al carei sot ar fi [] .

DOCUMENT Procesul lui Dragnea - Cum s-a ajuns la amanarea cu mai bine de o luna / Cele doua sesizari invocate de DNA

DNA a cerut in procesul lui Liviu Dragnea sesizarea Curtii Constitutionale pe articolul din Legea 78/2000 privind completurile specializate de la instanta suprema si pe o decizie a Curtii supreme legata de interpretarea unui articol din Codul Penal privind prescrierea faptelor, fapt care a contribuit la amanarea procesului pana in 20 mai. in solicitarea DNA se mentioneaza ca prin utilizarea unei sintagme atat de generale precum aceea de complet specializat, s-a creat premisa aplicarii aleatorii a normelor de competenta, aspect care afecteaza dreptul la un proces echitabil. Instanta suprema a decis luni amanarea procesului pana in 20 mai.

Sergiu Andon: Procesul lui Dragnea a devenit un joc de imagine

Avocatul Sergiu Andon a declarat ca procesul lui Liviu Dragnea este un joc de imagine. Se asteapta decizia, dar se asteapta degeaba. Prognoza mea ferma si risc sa o fac public este ca cererea de natura.

Procesul lui Dragnea, amanat pentru 20 mai

ACTUALIZARE - inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat luni, pentru 20 mai, judecarea dosarului angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu. ------- * ACTUALIZARE - inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, luni, cererea formulata de avocatii presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de recuzare a unui judecator din complet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )