Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un documentar despre trupa Backstreet Boys va fi lansat anul viitor

Adevărul Adevărul,
Un documentar despre trupa Backstreet Boys va fi lansat anul viitor

Un film documentar despre trupa de baieti Backstreet Boys va fi lansat pe marile ecrane la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor. Pelicula se va intitula Backstreet Boys: Show Em What Youre Made Of, potrivit publicatiei Variety. continuă pe Adevărul

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor

Incepand de anul viitor, accizele nu se vor mai calcula in euro, ci in lei. Ministerul de Finante a publicat proiectul de ordonanta de urgenta care completeaza Codul Fiscal. Cursul valutar la care se va face.

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, si indexat cu rata inflatiei

Nivelul accizelor va fi exprimat in lei, incepand de anul viitor, iar din 2016 va fi actualizat, anual, cu rata inflatiei, potrivit unui proiect de modificare a Codului Fiscal.

Bancul sezonului la Moscova: Ce au in comun petrolul, rubla si Putin? Vor ajunge la 63 anul viitor!

Ce au in comun petrolul, rubla si Vladimir Putin? Toate vor ajunge la 63 anul viitor, este o noua gluma folosita lin cercurile de la Kremlin. Conform unor surse apropiate presedintelui Putin, presiunile.

Anda Adam se marita anul viitor! Se vrea cat mai repede mamica!

Dupa ce in luna octombrie a primit inelul de logodna de la iubitul ei, Sorin, Anda Adam a dezvaluit ca nunta va avea loc anul viitor, dar si ca isi doreste sa devina cat mai curand mamica!.

U2 incepe un nou turneu in 2015. Rockerii irlandezi nu vor ajunge nici anul viitor in Romania (VIDEO)

Trupa U2 va incepe 2015 un nou turneu. Este vorba despre The iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour, in cadrul caruia U2 va ajunge in 19 orase din lume, show-urile fiind programate sa se desfasoare in sali de.

Coroaba, PwC: Vom vedea si anul viitor vanzari de credite neperformante cu sume foarte mari

Bancile vor vinde si anul urmator portofolii de credite neperformante de valori foarte mari, dupa ce in ultimii doi ani au constituit provizioane pentru acestea, avand in vedere totodata cedarea liniilor de afaceri auxiliare sau consolidarea acestora.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )