Libnet.ro
UNICEF

00:07

Documentarul Wild Carpathia partea a doua: Romania, unul dintre cele mai fascinante ...

România Liberă România Liberă,
Documentarul Wild Carpathia partea a doua: Romania, unul dintre cele mai fascinante ...

Fostul prezentator BBC Charlie Ottley s-a aflat din nou in Romania unde a realizat un al doilea documentar despre Romania intitulat From the Mountains To The Sea De la munti pana la mare). Acesta poate fi vazut maine pe Travel Channel, iar RL va ofera in avenpremiera cateva secvente din acest film. Primul documentar despre Romania intitulat Wild Carpathia s-a bucurat de un imens succes fiind tradus in 20 de limbi si difuzat in 120 de tari. Wild Carpathia a prezentat . continuă pe România Liberă

Filmul Wild Carpathia 2, care promoveaza Romania, are premiera pe 5 septembrie, pe Travel Channel

Partea a doua a seriei Wild Carpathia, care promoveza Romania si include interviuri cu principesa Margareta si Ivan Patzaichin, va avea premiera la nivel european, inclusiv in Romania, pe televiziunea internationala Travel Channel, pe 5.

Charlie Ottley, prezentatorul seriei Wild Carpathia: Romania este o tara fascinanta

Charlie Ottley, prezentatorul seriei Wild Carpathia, a carei a doua parte va avea premiera europeana pe televiziunea internationala Travel Channel joi, spune ca Romania este o tara fascinanta, iar padurea reprezinta cea mai importanta.

Eram ca un curier. Vezi ce explicatii a dat voluntara care il avea in grija pe unul dintre cainii ucigasi

Femeia care a luat pe semnatura in 2008 unul dintre cainii ucigasi a declarat, in exclusivitate la Antena 3, ca nu stia ce semneaza si ca semna formulare pe banda rulanta. Potrivit acesteia, ONG-ul.

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale din America s-a transformat intr-un infern. 90.000 de hectare de vegetatie, distruse de flacari

Peste cinci mii de pompieri se lupta sa salveze Parcul National Yosemite, mandria statului California. De mai bine de doua saptamani, un incendiu face ravagii in zona. 000 de hectare de vegetatie au ars.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )