Libnet.ro
UNICEF

14:30

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale din America s-a transformat intr-un infern. 90.000 de hectare de vegetatie, distruse de flacari

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale din America s-a transformat intr-un infern. 90.000 de hectare de vegetatie, distruse de flacari

Peste cinci mii de pompieri se lupta sa salveze Parcul National Yosemite, mandria statului California. De mai bine de doua saptamani, un incendiu face ravagii in zona. 000 de hectare de vegetatie au ars. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. La multi ani, romani, la multi ani, vorbitori ai limbii romane

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata felicitari si urari romanilor si vorbitorilor de limba romana, cu ocazia Zilei Limbii Romane, aratand ca in aceasta zi sarbatorim unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale.

Sanatatea din Romania la nivel european. Poporul roman este unul dintre cele mai bolnave din Europa

Sistemul sanitar romanesc este departe de a fi unul eficient, motiv pentru care Ministerul Sanatatii pregateste o ampla reforma pe toate palierele din sanatate. in acelasi timp, poporul roman este unul dintre cele mai bolnave la nivel european, potrivit statisticilor furnizate de diferite organisme internationale, dar si specialistii romani si, in speta, de societatile medicale de la noi.

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii nationale

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj plin de felicitari si urari romanilor, cu ocazia Zilei Limbii Romane, prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit presedintelui, limba.

ADPM COOL! Cele mai scumpe 10 yachturi din lume!

Yachturile luxoase sunt preferate de oamenii celebri si foarte bogati in special gratie intimitatii pe care le-o ofera in larg. Roman Abramovich, Paul Allen si Seicul Mohammed bin-Rashid Al Makhtoum sunt doar cativa dintre cei care au fost dispusi sa plateasca sute de milioane de dolari pentru astfel de ambarcatiuni de lux. ADPM iti prezinta astazi cele mai scumpe 10 yachturi din intreaga lume. Continue reading .

Cele mai frumoase spatii verzi din Alexandria au fost premiate de municipalitate

Primaria Alexandria a premiat alexandrenii care au reusit sa amenajeze si sa intretina cele mai frumoase spatii verzi din oras. Actiunea face parte din seria de evenimente organizate cu prilejul Zilelor Alexandriei.

Daniel Barenboim, dirijor: Radu Lupu este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani din toate timpurile

Nascut in Argentina, intr-o familie evreiasca, Barenboim si-a asumat iudaitatea, identitatea torturata a propriului popor, si din aceasta pozitie este unul dintre oamenii care au facut cel mai mult, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru pacea in Orientul Mijlociu, pentru intelegerea dintre evrei si arabi.

ADPM Special! Top 20 cele mai frumoase femei cu sange albastru!

De la Ducesa de Cambridge, Printesa Charlene de Monaco si pana la Printesa Madeleine sau Regina Rania a Iordaniei, ADPM ti le prezinta astazi pe cele mai frumoase 20 de femei cu sange albastru. Continue reading .

Bebelusi: Cele mai comune probleme medicale la stomac

Parintii se simt cei mai neputinciosi oameni de pe pamant in momentul in carebebelusiilor sunt bolnavi. Nimic nu-i da mai tare peste cap decat o problema medicala a copiilor, iar unele dintre cele mai des.

Colturi de rai adancite in iad: unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, amenintate de razboi

Dincolo de defetismul care ne face sa spunem ce loc frumos, pacat ca este locuit, mana inarmata a omului a distrus sau ameninta sa distruga locuri unice de pe Pamant. Jurnalistii Foreign Policy au realizat topul celor mai frumoase astfel de zone puse in pericol de conflicte.

A inceput Festivalul International George Enescu. Murray Perahia, Evgeny Kissin, Boris Berezovsky si Lisa Batiashvili sunt, doar cateva dintre numele care vor urca pe scena. Vezi cand sunt cele mai asteptate concerte

Festivalul International George Enescu, cel mai asteptat si prestigios eveniment cultural din Romania, a inceput duminica seara, cu un concert al celebrei orchestre Staatskapelle Berlin, dirijate de maestrul Daniel Barenboim. Toata luna septembrie, in centrul Capitalei va rasuna muzica unora dintre cei mai mari muzicieni ai lumii. Printre marii artisti care vor urca pe scena se numara: Murray Perahia, Evgeny Kissin. Boris Berezovsky, Lisa Batiashvili, Marek Janowski, Mariss Jansons, Jordi Savall, Alissa Margulis, Vladimir Jurowski, Antonio Pappano si Lawrence Foster. Vezi aici programul Festivalului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )