Libnet.ro
UNICEF

14:15

Documente DNA: Sorin Oprescu banuia ca a intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor si a fostului sau sofer

B1 B1,
Documente DNA: Sorin Oprescu banuia ca a intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor si a fostului sau sofer

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, arestat preventiv pentru luare de mita, banuia, in urma unor informatii primite, ca ar fi intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor, dar si a fostului. continuă pe B1

Sorin Oprescu banuia ca intrase in vizorul anchetatorilor

Sorin Oprescu devenise suspicios si credea, in urma unor informatii primite, ca ar fi intrat in vizorul anchetatorilor din cauza Camatarilor, dar si a fostului sau sofer, Cristian Stanca, zis Grenada,.

Detalii spectaculoase din dosarul DNA al lui Sorin Oprescu

Presa a fost practic invadata, astazi, de informatii pe surse din dosarul lui Sorin Oprescu. Cele mai multe au fost difuzate de Mediafax care citeaza surse din randul anchetatorilor. Detaliile sunt spectaculoase.

Cui facea confidente infractionale Sorin Oprescu

Sorin Oprescu i-ar fi facut confidente infractionale lui Bogdan Cornel Popa, caruia i-ar fi spus cati bani a cerut fostul director Madalin Dumitru in schimbul tacerii, potrivit documentelor procurorilor DNA.

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv; decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a respins luni contestatia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, si a decis ca acesta sa ramana in arest preventiv, intr-un dosar in care este acuzat de DNA de luare de mita, anunta Agerpres. Decizia este definitiva.

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv

ACTUALIZARE 20:50 Curtea de Apel Bucuresti a respins in acesta seara contestatia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, si a decis ca acesta sa ramana in arest preventiv pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita, informeaza surse din presa.

Avocatul lui Sorin Oprescu: De foarte mult timp a fost avertizat ca i se pregateste ceva. Sorin Oprescu e un om care isi clameaza nevinovatia

Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii primarului general Sorin Oprescu, a facut, luni, declaratii in fata Curtii de Apel Bucuresti, unde a avut loc judecarea contestatiei la arestare. Sorin Oprescu e un tip echi.

STENOGRAME. Sorin Oprescu avea un COMPLICE la Curtea de Conturi. Cati bani ajungeau la complice

Stenogramele din dosarul de coruptie al lui Sorin Oprescu arata cum s-a impartit una dintre sumele primita ca mita in valoare de 12 milioane de lei. O suma intre 50. 000 de mii de euro urma sa ajunga la primarul Sorin Oprescu, dar si la o persoana nenominalizata de la Curtea de Conturi. De ce tocmai la Curtea de Conturi? Simplu, pentru ca aceasta institutie urmarea modul in care erau cheltuiti banii de la Primarie si facea rapoarte.

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii Curtii de Apel i-au respins contestatia

Primarul general Sorin Oprescu ramane in arest preventiv dupa ce Curtea de Apel a respins, luni, contestatia acestuia. Oprescu este acuzat de luare de mita. Curtea de Apel Bucuresti a respins ca nefondata contesta.

Magistratii au decis: Sorin Oprescu ramane in arest

42 - Magistratii au decis ca Sorin Oprescu sa ramana in arest preventiv. 03 - La Curtea de Apel Bucuresti se judeca de aproape sapte ore contestatia facuta de Sorin Oprescu la masura.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Edilul este dispus la confruntare

Avocatul lui Sorin Oprescu a declarat, la iesirea din iCCJ, ca edilul a spus in instanta ca a auzit de mult timp ca i se pregateste ceva. Astfel, Sorin Oprescu sustine, in continuare, ca nu a luat mita si ca a fost vorba de un imprumut.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )