Libnet.ro
UNICEF

21:15

Documentele privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la autoritatile sarbe

Adevărul Adevărul,
Documentele privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la autoritatile sarbe

Documentele care ar fi trebuit sa ofere date suplimentare privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la inalta Curte de Justitie, scrie presa sarba, precizand ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat cu ocazia vizitei la Belgrad ca Romania a trimis din 9 martie actele solicitate de autoritatile sarbe. continuă pe Adevărul

Documentele care ar fi trebuit sa ofere date suplimentare privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la instanta din Serbia

Documentele care ar fi trebuit sa ofere date suplimentare privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la inalta Curte de Justitie, scrie presa sarba, precizand ca ministrul Justitiei Tudorel.

Ministerul Justitiei: Informatiile privind extradarea lui Sebastian Ghita au ajuns la Ministerul srb al Justitiei pe 23 martie. Documentele trebuie naintate catre Curtea Suprema

Ministerul Justitiei a precizat, marti, ca, la data de 8 martie 2018, a inaintat prin fax Ministerului Justitiei din Serbia informatii suplimentare privind cererea de extradare a lui Sebastian Ghita, iar documentele au fost primite pe 23 martie. De asemenea, institutia centrala din Romania a subliniat ca, desi corespondenta este transmisa intre cele doua ministere, documentele primite si transmise trebuie inaintate de catre Ministerul Justitiei din Serbia catre instanta competenta pentru a decide asupra extradarii. Precizarile vin dupa ce presa sarba a scris ca documentele transmise autoritatilor din tara vecina in 9 martie nu au ajuns inca la inalta Curte din Belgrad.

Presa srba: Documentele privind extradarea lui Sebastian Ghita nu au ajuns nca la nalta Curte din Belgrad

Jurnalistii sarbi afirma ca documentele privind lamuririle suplimentare solicitate de justitia din Serbia pentru judecarea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, si despre care ministrul Justitiei din Romania, Tudorel Toader, spunea ca au fost transmise autoritatilor din tara vecina in 9 martie, nu au ajuns inca la inalta Curte din Belgrad, scrie digi24. ro.

Ministerul Justitiei contrazice presa din Serbia. Precizari de ultim moment privind extradarea lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei a venit marti cu precizari privind extradarea lui Sebastian Ghita, dupa ce presa din Serbia a scris ca documentele transmise autoritatilor din tara vecina pe 9 martie nu au ajuns inca.

Ministrul Tudorel Toader discuta astazi cu omologul sau sarb cazul Sebastian Ghita. Ghita a anuntat ca ii va da lui Toader un memoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader se va afla luni la Belgrad, unde va discuta cu omologul sau sarb Nela Kuburovic pe tema extradarii lui Sebastian Ghita. La randul sau, Ghita a anuntat deja ca ii va da lui Toader un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

SEBASTIAN Ghita LANSEAZA NUCLEARA in dosarul FAMILIEI COSMA: IPJ Buzau ar fi CERTIFICAT scrisul unui martor INEXISTENT

Acuzatii incendiare au fost lansate duminica seara de Sebastian Ghita, dupa ce Andreea Cosma a facut o interpelare la ministrul de Interne, acuzand ca testele poligraf comandate de DNA ar fi false. Ghita a.

Lovitura DEVASTATOARE pregatita de SEBASTIAN GHITA la venirea lui Tudorel Toader in Serbia! Sursele CONFIRMA: Ministrul Justitiei, la un pas de a pieri pe limba lui...

Lovitura de proportii pregatita de Sebastian Ghita in Serbia. Acesta intentioneaza sa mearga in acelasi timp cu ministrul roman, Tudorel Toader, la Ministerul Justitiei din Serbia, scrie EVZ, citand.

Sebastian Ghita, despre momentul arestarii judecatorului Toni Grebla

Sebastian Ghita spune ca a asistat la o discutie intre George Maior si Florian Coldea, iar a doua zi Toni Grebla a fost arestat. I-am reprosat, i-am spus lui Coldea direct: Eu cred ca tocmai ti-ai zburat.

Sebastian Ghita: Cred ca va fi schimbata Kovesi

Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi va fi schimbata de la sefia DNA. Mai mult, Ghita ii traseaza sarcina de serviciu ministrului Justitiei Tudorel Toader. Sa sesizeze CCR-ul daca seful.

Cine mai are inregistrari cu Laura Codruta Kovesi? Sebastian Ghita a dezvaluit adevarul

Sebastian Ghita a dezvaluit in interviul dat lui Ion Cristoriu ca are mai multe poze si inregistrari private cu sefa DNA, dar ca nu e singurul care le poseda. Am si eu si mai au si alti oameni. Ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )