Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei: Informatiile privind extradarea lui Sebastian Ghita au ajuns la Ministerul srb al Justitiei pe 23 martie. Documentele trebuie naintate catre Curtea Suprema

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Justitiei: Informatiile privind extradarea lui Sebastian Ghita au ajuns la Ministerul srb al Justitiei pe 23 martie. Documentele trebuie naintate catre Curtea Suprema

Ministerul Justitiei a precizat, marti, ca, la data de 8 martie 2018, a inaintat prin fax Ministerului Justitiei din Serbia informatii suplimentare privind cererea de extradare a lui Sebastian Ghita, iar documentele au fost primite pe 23 martie. De asemenea, institutia centrala din Romania a subliniat ca, desi corespondenta este transmisa intre cele doua ministere, documentele primite si transmise trebuie inaintate de catre Ministerul Justitiei din Serbia catre instanta competenta pentru a decide asupra extradarii. Precizarile vin dupa ce presa sarba a scris ca documentele transmise autoritatilor din tara vecina in 9 martie nu au ajuns inca la inalta Curte din Belgrad. continuă pe Hotnews

Ministerul Justitiei contrazice presa din Serbia. Precizari de ultim moment privind extradarea lui Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei a venit marti cu precizari privind extradarea lui Sebastian Ghita, dupa ce presa din Serbia a scris ca documentele transmise autoritatilor din tara vecina pe 9 martie nu au ajuns inca.

Presa srba: Documentele privind extradarea lui Sebastian Ghita nu au ajuns nca la nalta Curte din Belgrad

Jurnalistii sarbi afirma ca documentele privind lamuririle suplimentare solicitate de justitia din Serbia pentru judecarea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita, si despre care ministrul Justitiei din Romania, Tudorel Toader, spunea ca au fost transmise autoritatilor din tara vecina in 9 martie, nu au ajuns inca la inalta Curte din Belgrad, scrie digi24. ro.

Ministrul sarb al Justiei, noi informatii despre extradarea lui Sebastian Ghita

Informatii de ultima ora in legatura cu extradarea lui Sebastian Ghita. Ministrul de Justitie din Serbia spune ca imediat ce va avea o decizie din partea inaltei Curti din Serbia va actiona in.

Ministerul Justitiei reactioneaza in cazul extradarii lui Ghita. Ce documente au fost trimise in Serbia

Ministerul Justitiei a publicat pe site-ul oficial o precizare ampla in care mentioneaza ce documente a transmis catre Ministerul Justitiei din Serbia, pentru extradarea lui Sebastian.

Extradarea lui Sebastian Ghita, discutata de Tudorel Toader cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut luni o intrevedere cu omologul sau din Serbia, Nela Kuburovic. Subiectul intalnirii celor doi a fost cooperarea dintre cele doua state pe tema aderarii Serbiei la.

Documentele privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la autoritatile sarbe

Documentele care ar fi trebuit sa ofere date suplimentare privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la inalta Curte de Justitie, scrie presa sarba, precizand ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat cu ocazia vizitei la Belgrad ca Romania a trimis din 9 martie actele solicitate de autoritatile sarbe.

Tudorel Toader, in Serbia. Ce a spus ministrul Justitiei despre o intalnire cu Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla luni la Belgrad, unde a discutat cu omologul sau sarb Nela Kuburovic, timp de o ora. in cadrul intalnirii, a fost discutat si cazul fostului parlamentar Sebastian.

Lovitura DEVASTATOARE pregatita de SEBASTIAN GHITA la venirea lui Tudorel Toader in Serbia! Sursele CONFIRMA: Ministrul Justitiei, la un pas de a pieri pe limba lui...

Lovitura de proportii pregatita de Sebastian Ghita in Serbia. Acesta intentioneaza sa mearga in acelasi timp cu ministrul roman, Tudorel Toader, la Ministerul Justitiei din Serbia, scrie EVZ, citand.

Ministerul Justitiei a transmis Serbiei informatii suplimentare pentru extradarea lui Ghita

Ministerul Justitiei a anuntat, marti, ca informatiile suplimentare solicitate pentru solutionarea c.

Tudorel Toader a discutat cu ministrul sarb al Justitiei despre cererea de extradare a lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut luni, la sediul Ministerului Justitiei din Serbia, o intrevedere cu omologul Nela Kuburovic, context in care cei doi oficiali au discutat si despre cererea de extradare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )