Libnet.ro
UNICEF

11:30

Documentul care il ingroapa politic pe ministrul Finantelor, Florin Citu

Antena3 Antena3,
Documentul care il ingroapa politic pe ministrul Finantelor, Florin Citu

Un document exploziv a facut public, prin care tatal ministrului Florin Citu cere ministrului de Finante toate documentele pe care le are ministerul impotriva lui. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie, potrivit Agerpres.

Cati bani a incasat statul din amenzile date in starea de urgenta. Ministrul de Finante anunta ca nu toti vor fi dati inapoi

Mai putin de 100 de milioane de lei s-au incasat din amenzi in timpul starii de urgenta, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu. Valoarea amenzilor date in perioada starii de urgenta a depasit 600 de milioane de lei.

Florin Citu spune ca i-a fost mai frica de deficit decat de Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat ca singura ingrijorare a sa in toata aceasta perioada a fost situatia finantelor publice, iar frica pentru stabilitatea si capacitatea de finantare a tarii a fost mai mare decat cea de Covid-19.

Citu, despre majorarea pensiilor din septembrie: O crestere de 10% este ceea ce putem sustine in acest moment

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat ca bugetul actual poate sustine o crestere de 10% a pensiilor in acest an. El a anuntat ca va prezenta premierului doua scenarii pentru pensii, dintre care unul prevede o crestere de 10%, fara sa dea detalii despre cealalta posibilitate.

Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Statul roman a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu, care a vorbit si despre o amnistie referitoare la aceste sanctiuni.

Florin Citu: Cred ca 90% mall-urile se vor redeschide de pe 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca sunt sanse foarte mari ca mall-uri sa se redeschida de pe data de 15 iunie, daca situatia generata de infectia cu coronavirus nu se va inrautati.

CORONAVIRUS |Florin Citu: Mi-a fost mai frica de deficit si capacitatea de finantare a Romaniei decat de COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in aceasta perioada a pandemiei s-a temut mai tare problemele legate de capacitatea de finantare a Romaniei, decat de pericolul de a fi contaminat cu noul.

Florin Citu, chemat la raport in Senat. Ce trebuie sa explice in fata lui Daniel Zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir l-a chemat la raport in comisiile din Senat pe ministrul Finantelor Florin Citu, pentru a explica diferenta intre perspectiva negativa a economiei romanesti oferita de unele institutii si perspectiva pozitiva oferita de ministru.

Florin Citu: Am promis investitii si ne tinem de cuvant. 13,1 miliarde lei, cel mai inalt nivel de plati din ultimii 10 ani

Guvernul PNL a promis romanilor ca va sustine proiecte de investitii si se tine de cuvant, a transmis, sambata seara, ministrul Finantelor, Florin Citu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )