Libnet.ro
UNICEF

14:15

Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Adevărul Adevărul,
Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Statul roman a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu, care a vorbit si despre o amnistie referitoare la aceste sanctiuni. continuă pe Adevărul

Aerostar Bacau estimeaza o scadere a vanzarilor cu 100 milioane lei in acest an

Aerostar Bacau, companie specializata in fabricarea de produse de aviatie, mentenanta la avioane comerciale si sisteme pentru aparare, estimeaza o scadere a vanzarilor cu aproximativ 100 milioane lei, la 278 milioane lei, in acest an.

Florin Citu, despre amenzile acordate in perioada starii de urgenta: Au fost achitate mai putin de 100 de milioane de lei din totalul de 600 de milioane

In perioada starii de urgenta, in Romania au fost aplicate amenzi in valoare de peste 600 de milioane de lei pentru nerespectarea masurilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii noului.

Cel mai mare investitor in startup-uri IT, SoftBank, lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari pentru firme conduse de americani de culoare

Cel mai mare fond de investitii din lume, SoftBank investitor in companii precum Uber, OneWeb, Boston Dynamics sau WeWork, a anuntat lansarea unui fond de investitii de 100 de milioane de dolari dedicat firmelor fondate sau conduse de americani de culoare, pentru a incuraja diversitatea la nivel de conducere a companiilor.

Casa de Comert Agroalimentar Unirea estimeaza un profit brut de 7,3 milioane lei in acest an

Casa Romana de Comert Agroalimentar Unirea, companie de stat infiintata de Ministerul Agriculturii la sfarsitul anului 2018, in mandatul ministrului social-democrat Petre Daea, a avut anul trecut pierderi de 7,1 milioane lei, iar pentru acest an estimeaza un profit brut de 7,3 milioane lei.

Rectorul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, Marius Florin Mihaila, a fost revocatdin functie la mai putin de o saptamana dupa numire (VIDEO)

Rectorul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, Marius Florin Mihaila, a fost revocat din functie de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, informeaza B1 TV. Totul are loc la mai putin.

Guvernul aloca 578 milioane lei ca ASE si Universitatea Bucuresti sa isi renoveze cladirile in plina criza

Guvernul va aloca peste 578 milioane de lei pentru ca Universitatea din Bucuresti si Academia de Studii Economice sa isi renoveze cladirile, a anuntat joi vicepremierul Raluca Turcan.

Cum crede Rafila ca ar trebui inceput noul an scolar: Mai putin elevi in clase, programe decalate

Profesorul Alexandru Rafila spune ca autoritatile romane au procedat bine cand au decis sa mentina scolile inchise si ca trebuie luate masuri astfel incat sa nu apara noi imbolnaviri in septembrie, cand incepe noul an scolar, potrivit Mediafax. Chiar daca in luna septembrie o sa avem valori mici de transmisibilitate ale bolii, sa fim pregatiti ca sa nu apara incidente asemanatoare cu cele din Israel, sa punem mai putini elevi in clasa, sa decalam programele, sa introdcem masuri igienice stricte, spune Rafila.

Angelina Jolie implineste 45 de ani. Lucruri mai putin stiute despre frumoasa actrita care a cucerit inimile oamenilor din intrega lume

Angelina Jolie,considerata unadintre cele mai frumoase si talentate actrite de la Hollywoodimplineste joi, 4 iunie,45 de ani, iar acest fapt estela fel de surprinzator ca.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: Seceta a afectat 1,3 milioane hectare din cele 2,9 milioane care au fost insamantate in toamna

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi, ca seceta a afectat 1,3 milioane de hectare din cele 2,9 milioane care au fost insamantate in toamna anului 2019. Datele sunt cuprinse in procesele verbale de.

POTRIVIT EUROPEAN BEST DESTINATIONS: Orasul Sibiu este cel mai sigur oras pentru vacanta din Romania

Lista destinatiilor europene cele mai sigure pentru vacanta din aceasta vara a fost data publicitatii de European Best Destinations, iar Romania apare pe lista cu orasul Sibiu. Argumentul pentru Romania este ca aici au fost de 15 ori mai putine cazuri de coronavirus decat in cele mai afectate state europene, infomeaza Europa Libera.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )