Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dodon l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria la prezidentiale, abia dupa ce acest lucru l-a facut si Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Dodon l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria la prezidentiale, abia dupa ce acest lucru l-a facut si Vladimir Putin

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, l-a felicitat pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, pentru victoria la prezidentiale. Mesajul lui Igor Dodon a fost transmis marti, 15 decembrie, dupa ce votul in Colegiul Electoral a oficializat victoria democratului si doar dupa ce si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, l-a felicitat pe Joe Biden. continuă pe Adevărul

Putin il felicita pe Biden pentru victoria in alegeri. Ce mesaj i-a transmis privind relatia Rusia-SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a felicitat pe democratul Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA, scrie Reuters. Putin este ultimul dintre marii lideri care fac acest gest, in conditiile in care majoritatea sefilor de stat si de guverne au salutat castigarea alegerilor de catre Biden imediat dupa anuntarea rezultatelor, fara sa astepte validarea de catre Colegiul Electorali.

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA, confirmata de Colegiul Electoral: inca o data, statul de drept, Constitutia noastra si vointa poporului au prevalat

Colegiul Electoral a confirmat, luni, victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, iar presedintele-ales va depune juramantul in 20 ianuarie 2021. Pana atunci, rezultatele.

Colegiul Electoral aproba victoria democratului Joe Biden

Colegiul Electoral a aprobat victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza Agerpres.

Putin l-a felicitat, intr-un final, pe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat marti pe Joe Biden pentru alegerea sa in scrutinul prezidential american de la 3 noiembrie, dupa ce votul in Colegiul Electoral a oficializat victoria democratului, si a sustinut ca vrea sa colaboreze cu el, in pofida relatiilor tensionate dintre cele doua tari, relateaza AFP.

Liderul republicanilor din Senatul SUA recunoaste victoria lui Joe Biden

Liderul majoritatii republicane din Senatul Statelor Unite, Mitch McConnell, a recunoscut marti victoria democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale impotriva lui Donald Trump, a doua zi dupa ce rezultatele au fost confirmate de colegiul electoral, relateaza AFP.

Alegeri SUA: Colegiul Electoral se va reuni luni, urmand sa valideze victoria lui Joe Biden

Electorii se vor reuni luni in capitalele statelor americane pentru a valida alegerea democratului Joe Biden in functia de presedinte al SUA, punand astfel capat tentativelor lui Donald Trump de a rasturna rezultatul scrutinului din 3 noiembrie, relateaza Reuters. Biden va deveni astfel, oficial, cel de-al 46-lea presedinte american si va depune juramantul pe 20 ianuarie.

Electorii americani au confirmat victoria lui Joe Biden: Este timpul sa intoarcem pagina

Dupa confirmarea formala a victoriei sale in alegerile prezidentiale de pe 3 noiembrie in urma votului Colegiului Electoral intrunit luni, Joe Biden a spus ca este momentul sa intoarcem pagina. El a subliniat ca democratia SUA a fost fortata, testata si amenintata, dar s-a dovedit rezilienta, autentica si puternica.

Marii electori americani s-au reunit pentru a aproba victoria lui Joe Biden. Victoria democratului a fost confirmata in Pennsylvania, Georgia si Arizona

Marii electori americani s-au reunit luni de-a lungul Statelor Unite pentru a aproba victoria lui Joe Biden, conform AFP. Fostul vicepresedinte al lui Barack Obama, care va deveni pe 20 ianuarie al 46-lea presedinte din istoria tarii, va tine un discurs seara de la Wilmington Delaware) pentru a celebra puterea si rezistenta democratiei americane.

E oficial: Joe Biden, ales presedinte de Colegiul Electorilor: E timpul sa intoarcem pagina

Dupa lupte seculare, procese, acuzatii de eludare a alegerilor, Joe Biden este ales al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Decizia a venit dupa ce a obtinut victoria colegiului electoral. Colegiul Electorilor si-a exprimat votul pentru presedinte luni, alegandu-l oficial pe Joe Biden drept al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Astfel, Donald Trump, invins si resemnat, .

Joe Biden, ales si recunoscut presedinte, revine in campania electorala din Georgia

Joe Biden, a carui victorie la alegerile prezidentiale americane a fost recunoscuta marti de liderul majoritatii republicane in Senat, merge in Georgia dupa-amiaza pentru a sprijini candidatii democrati la doua alegeri senatoriale cruciale pentru libertatea de a-si pune in aplicare reformele sale, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )