Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dodon: Liderii protestelor din Chisinau sunt cei care au facut afaceri cu Plahotniuc

Adevărul Adevărul,
Dodon: Liderii protestelor din Chisinau sunt cei care au facut afaceri cu Plahotniuc

Igor Dodon a criticat marti, 3 iulie, protestele din Chisinau, care au fost provocate de decizia instantei de a nu valida mandatul primarului ales, Andrei Nastase. Presedintele a mantionat ca nu vede finalitatea acestor proteste. continuă pe Adevărul

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre.

Monica Macovei: Tudorel Toader, avocatul infractorilor, propune redefinirea abuzului n serviciu ca sa scape Dragnea si toti cei care jefuiesc banii publici

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca propunerea inaintata de ministrul Justitiei Tudorel Toader privind redefinirea abuzului in serviciu urmareste sa-l scape pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive in care a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Fostul ministru al justitiei mai sustine ca infractiunea este aproape desfiintata si de aceste modificari vor beneficia toti cei care fura din banii publici.

Trafic feroviar blocat in judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata

Traficul feroviar este blocat marti dimineata in zona Caineni, din judetul Valcea, din cauza unui TIR care s-a rasturnat pe calea ferata. Tirul se deplasa dinspre Sibiu spre Ramnicu Valcea, iar pe raza.

Lovitura DURA pentru soferi! Ce se iNTAMPLA cu cei care au fost prinsi de RADAR in aceasta perioada

Parlamentarii au votat o serie de modificari la Codul Rutier care fac, practic, inutile radarele Politiei. Conform proiectului de lege, radarele politiei vor putea functiona doar daca sunt instalate in.

Milionarii care pot sa cumpere Bucurestiul. Secretele marilor averi din Romania

Bucurestiul, Timisoara sau Clujul incap in portofelul celor mai bogati afaceristi din Romania. Sunt cei care au in conturi bugetul pe intregul an al acestor orase. Cel mai bogat roman este Ion Tiriac.

Salariile din Armata, Interne si Servicii ar putea creste cu 25% pentru cei care lucreaza cu informatii clasificate

Angajatii la stat din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala care ocupa functii care le dau acces la informatii clasificate secret de stat ar putea beneficia de o majorare cu pana la 25% a salariului de baza sau, dupa caz, a soldei de functie, potrivit unui proiect de modificare a Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, scrie profit. ro.

Subiectele zilei: Containere ca sa nvete copiii n ele! Ideea unei directoare de scoala din sectorul 3;Merkel, Trump si resetarea ordinii mondiale;Cine sunt romnii care vor sa se ntoarca n tara si sa-si deschida afaceri

Cinci mituri despre pensiile publice si pensiile private, demontate de analisti. Analistii financiar-bancari au prezentat, intr-o ampla lucrare de specialitate, cinci mituri despre. Am fost in Parlament sa testez noile masuri de securitate ale PSD-ului. Eu sunt lasat sa-mi fac drum spre sala plenului, acreditarile gazetaresti inca mai inseamna ceva. Ramane.

IMAGINI INDECENTE cu principalul actor din Las fierbinti: Decizia care arunca in aer cel mai popular serial din Romania (FOTO)

Interpreta Geaninei din Las Fierbinti, actrita Anca Dumitra, este una dintre cele mai apreciate vedete de la PRO TV. Anca Dumitra s-a nascut pe 31 august 1987 si face parte din echipa serialului Las Fierbint.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )