Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dodon: Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil

Hotnews Hotnews,
 Dodon: Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil

Unirea pentru care militeaza o parte din cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil, a declarat presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in cadrul emisiunii Acces direct de la postul de televiziune NTV Moldova, informeaza deschide. md. Seful statului sustine ca va folosi toate caile legale pentru a nu permite lichidarea statalitatii Republicii Moldova, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Moldovei: Unirea cu Romania inseamna razboi civil

Unirea pentru care militeaza o parte dintre cetatenii Republicii Moldova inseamna razboi civil, a declarat joi seara presedintele prorus Igor Dodon in cadrul emisiunii Acces direct de la NTV Moldova, filiala.

Igor Dodon, declaratii halucinante: Va fi razboi in caz de unire a Republicii Moldova cu Romania

Presedintele Republici Moldova nu conteneste in declaratii agresive la adresa Romaniei si a basarabenilor care doresc unirea. Unirea pentru care militeaza o parte dintre cetatenii Republicii Moldova.

Motivul pentru care Trump nu a fost invitat la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu a fost invitat la nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Informatia a fost confirmata chiar de Donald Trump, in cadrul unei emisiuni. Motivul pentru care.

Dodon: Unirea inseamna razboi civil. Nu va mai trece ca in 1918, cand ati stat cu mitralierele si ati impus Sfatul Tarii sa voteze unirea

Igor Dodon a transmis un nou mesaj celor care pledeaza pentru unirea cu Romania. Presedintele tarii a accentuat ca vrea sa fie foarte clar pentru toti ca: Unirea inseamna razboi. Seful statului a precizat ca procesele unioniste nu vor mai trece ca in 1918, cand Romania ar fi stat cu mitralierele si ar fi impus Sfatul Tarii sa voteze unirea.

Dodon: Unirea inseamna razboi civil. Nu va mai trece ca in 1918, cand ati stat cu mitralierele si ati impus Sfatul Tarii sa voteze unirea VIDEO

Igor Dodon a transmis un nou mesaj celor care pledeaza pentru unirea cu Romania. Presedintele tarii a accentuat ca vrea sa fie foarte clar pentru toti ca: Unirea inseamna razboi. Seful statului a precizat ca procesele unioniste nu vor mai trece ca in 1918, cand Romania ar fi stat cu mitralierele si ar fi impus Sfatul Tarii sa voteze unirea.

VIDEO Dodon: Unirea inseamna razboi civil! Nu va mai trece ca in 1918, cand ati stat cu mitralierele si ati impus Sfatului Tarii sa voteze unirea

Igor Dodon a transmis un nou mesaj celor care pledeaza pentru unirea cu Romania. Presedintele Republicii Moldova a accentuat ca vrea sa fie foarte clar pentru toti: Unirea inseamna razboi. Seful statului a precizat ca procesele unioniste nu vor mai trece ca in 1918, cand Romania ar fi stat cu mitralierele si ar fi impus Sfatului Tarii sa voteze unirea.

VIDEO Dodon: Unirea inseamna razboi civil. Nu va mai trece ca in 1918, cand ati stat cu mitralierele si ati impus Sfatului Tarii sa voteze unirea

Igor Dodon le-a transmis un nou mesaj celor care pledeaza pentru unirea Republicii Moldova cu Romania. Presedintele moldovean a accentuat ca vrea sa fie foarte clar pentru toti: Unirea inseamna razboi. Seful statului a precizat ca procesele unioniste nu vor mai trece ca in 1918, cand Romania ar fi stat cu mitralierele si ar fi impus Sfatului Tarii sa voteze unirea.

Igor Dodon: Unirea Republicii Moldova cu Romania inseamna razboi civil

Unirea Republicii Moldova cu Romania inseamna razboi civil, a sustinut presedintele Igor Dodon, in c.

A inceput o noua sesiune parlamentara. Cine face parte din conducerea Camerei Deputatilor si Senatului

Camera Deputatilor si Senatul s-au intrunit joi in primele sedinte din noua sesiune parlamentara, in care au fost alese conducerile celor doua foruri legislative. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu sunt in continuare presedintii Camerei, respectiv Senatului. Vezi in articol membrii Birourilor permanente.

Caru' cu vedete:Cunoscutul cantaret isi schimba sexul! Vrea sa devina femeie: Ma va chema Daria;Oana Roman a luat foc dupa ce a fost certata ca a publicat o poza din dormitor;Motivul pentru care Madalina Manole a refuzat sa pozeze intr-o revista pentru a

Cum arata palatul de 1,4 milioane euro al Ioanei Basescu!Bine ascunsa in padure, fara ca strainii sa poata avea acces la ea, vila in care locuieste Ioana Basescu impreuna cu familia impresioneaza atat prin dimensiuni, cat si prin amplasament. Ce-l face pe Smiley fericit? Artistul a facut declaratii surprinzatoare, care n-o prea avantajeaza pe Gina Pistol. Dupa relatia cu Laura Cosoi, Smiley nu si-a mai asumat nicio relatie, asta nu pentru ca nu a avut o iubita oficiala, ci pentru ca a ajuns la concluzia ca daca lumea stie cat mai putine lucruri despre viata lui personala este mult mai fericit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )