Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Trump nu a fost invitat la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Trump nu a fost invitat la nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, nu a fost invitat la nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Informatia a fost confirmata chiar de Donald Trump, in cadrul unei emisiuni. Motivul pentru care. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete:Cunoscutul cantaret isi schimba sexul! Vrea sa devina femeie: Ma va chema Daria;Oana Roman a luat foc dupa ce a fost certata ca a publicat o poza din dormitor;Motivul pentru care Madalina Manole a refuzat sa pozeze intr-o revista pentru a

Cum arata palatul de 1,4 milioane euro al Ioanei Basescu!Bine ascunsa in padure, fara ca strainii sa poata avea acces la ea, vila in care locuieste Ioana Basescu impreuna cu familia impresioneaza atat prin dimensiuni, cat si prin amplasament. Ce-l face pe Smiley fericit? Artistul a facut declaratii surprinzatoare, care n-o prea avantajeaza pe Gina Pistol. Dupa relatia cu Laura Cosoi, Smiley nu si-a mai asumat nicio relatie, asta nu pentru ca nu a avut o iubita oficiala, ci pentru ca a ajuns la concluzia ca daca lumea stie cat mai putine lucruri despre viata lui personala este mult mai fericit.

Motivul pentru care cel mai cunoscut model fitness a fost dat jos din avion

Modelul fitness Jen Selter, in varsta de 24 de ani s-a enervat dupa ce avionul a avut intarziere de 90 de minute. Tinara a avut un conflict cu o stewardesa, care l-a chemat pe pilot.

Ipoteza SOC: Motivul real pentru care au fost EXECUTATI Mihai Tudose si Ionut Misa. Rolul BANCILOR si al BNR

Lupta pentru putere in PSD si adversitatea dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose par sa nu fie singurele motive pentru a fost debarcat fostul premier. Retorica agresiva a lui Mihai Tudose, sustinut de minist.

Motivul pentru care Simona Halep a renuntat la psiholog (VIDEO)

La finalul anului trecut, Simona a renuntat la vizitele la psiholog si la sedintele de mental-coaching, desi Halep inca pare a avea o problema psihica. Nu vreau sa dau nume, dar ea stie cine e.

EFECTUL DE WEEKEND in spitale : INCREDIBIL care este MOTIVUL pentru care oamenii MOR mai des la SFARSIT de saptamana

Specialistii au studiat un fenomen mai ciudat, numit si efectul de weekend, si au stabilit de ce oamenii mor mai des in spitale la sfarsitul saptamanii. Statisticele arata ca.

INDEX EUROPEAN Sistemul medical romanesc, cel mai slab din Europa. Motivul pentru care Romania se afla in urma Albaniei

Romania ocupa, pentru al doilea an consecutiv, ultimul loc in Indexul European al Consumatorului de Sanatate, cu un sistem medical mai slab decat Bulgaria, dar si decat tari din fosta Iugoslavie, precum Albania, Macedonia sau Muntenegru.

FOTOGRAFIE SOCANTA: Adevaratul motiv pentru care Liviu Dragnea apare in timp ce Nutu Camataru il tine de gat si le canta Florin Salam (FOTO)

O fotografie in care Dragnea apare in timp ce Nutu Camataru il tine de gat si le canta Florin Salam a devenit virala pe retelele de socializare, ea fiind folosita pentru a pata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )