Libnet.ro
UNICEF

11:00

Doi artisti ieseni premiati la Gala Premiilor UNITER 2020

Adevărul Adevărul,
Doi artisti ieseni premiati la Gala Premiilor UNITER 2020

Actrita Teatrului National Vasile Alecsandri din Iasi, Pusa Darie si artistul video Andrei Cozlac, ambii ieseni, se numara printre castigatorii editiei din acest an a Galei Premiilor UNITER. continuă pe Adevărul

Gala Premiilor Uniter va avea loc astazi la Craiova. Transmisie directa pe TVR1, cu cei mai apreciati artisti ai momentului

Premiile Uniunii Teatrale din Romania UNITER) vor fi decernate in cadrul unei gale organizate luni, 21 septembrie, la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Marele eveniment va incepe la ora 22,30.

Gala Premiilor Emmy 2020, tinuta online din cauza pandemiei Lista castigatorilor (VIDEO)

Cea de-a 72-a gala de a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru productiile de televiziune, s-a desfasurat la Staples Centre din Los Angeles, intr-un cadru special. Anul acesta, premiile au fost acordate .

Gafa Ministrului Culturii pe scena Galei Premiilor UNITER, taxata de actrita Rodica Mandache: Domnule ministru, cand prezentati o doamna... VIDEO

Bogdan Gheorghiu a fost prezent luni seara la Craiova si a participat la Gala Premiilor UNITER. Ministrul Culturii a fost desemnat sa-i ofere Premiul pentru intreaga activitate Rodicai Mandache, dar prezentarea pe care a facut-o nu a fost cea mai potrivita. intragita actrita l-a taxat pe ministru, iar momentul a fost primit cu ropote de aplauze.

Castigatorii premiilor EMMY 2020

Premiile Emmy 2020 au fost decernate in cadrul unei gale derulata intr-un mod cu totul aparte, din pricina pandemiei. Iata cine au fost castigatorii premiilor care recompenseaza performanta in productia de televiziune.

Gala UNITER 2020 - Cristian Grosu a fost ales cel mai bun actor intr-un rol secundar

Cristian Grosu a fost desemnat cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru Caliban din spectacolul Furtuna de William Shakespeare, regia Gabor Tompa la Teatrul National Cluj-Napoca, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Gala UNITER 2020 - Pusa Darie a primit trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar

Pusa Darie a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru Mama din spectacolul Dansul Delhi de Ivan Viripaev, regia Radu Afrim la Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, la cea de-a 28-a gala a premiilor Uniunii Teatrale din Romania care se desfasoara la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu Craiova.

Gala UNITER 2020 - Actorul Lucian Ionescu a fost desemnat cel mai bun intr-un rol principal

Lucian Ionescu a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal pentru Gomez Addams din spectacolul Familia Addams, regia, coregrafia si costumele Razvan Mazilu la Teatrul Excelsior Bucuresti, la cea de-a 28-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania, care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Lista premiilor Emmy 2020: vezi cine a plecat acasa cu un trofeu

Primetime Emmy Awards 2020, care onoreaza cele mai bune titluri si cei mai buni actori din televiziune, au fost prezentate duminica, in cadrul unei decernari inedite de premii, asa cum cer.

Gala UNITER 2020 - Trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal a fost castigat de Anca Hanu

Anca Hanu a primit, luni seara, trofeul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, Chiritza Barzoi din Chiritza in concert, dupa Vasile Alecsandri si Matei Millo, un spectacol concert de Ada Milea la Teatrul National Cluj-Napoca, la editia a 28-a a galei Uniunii Teatrale din Romania care are loc la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )