Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala Premiilor Emmy 2020, tinuta online din cauza pandemiei Lista castigatorilor (VIDEO)

B1 B1,
Gala Premiilor Emmy 2020, tinuta online din cauza pandemiei Lista castigatorilor (VIDEO)

Cea de-a 72-a gala de a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru productiile de televiziune, s-a desfasurat la Staples Centre din Los Angeles, intr-un cadru special. Anul acesta, premiile au fost acordate . continuă pe B1

Castigatorii premiilor EMMY 2020

Premiile Emmy 2020 au fost decernate in cadrul unei gale derulata intr-un mod cu totul aparte, din pricina pandemiei. Iata cine au fost castigatorii premiilor care recompenseaza performanta in productia de televiziune.

Lista premiilor Emmy 2020: vezi cine a plecat acasa cu un trofeu

Primetime Emmy Awards 2020, care onoreaza cele mai bune titluri si cei mai buni actori din televiziune, au fost prezentate duminica, in cadrul unei decernari inedite de premii, asa cum cer.

Actritele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

Gala digitala de decernare a Premiilor Emmy 2020 a adus o multime de surprize, printre care si o reuniune neasteptata a actritelor din Friends. Este vorba despre Jennifer Aniston, Courteney Cox si Lisa Kudrow.

Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe Red Carpet

Premiile Emmy s-au mutat anul acesta in lumea virtuala, la fel cum s-a intamplat cu majoritatea evenimentelor importante in contextul pandemiei. Iata cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe red carpet! .

Machiajele de la Premiile Emmy 2020

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au afisat look-uri impecabile si din punct de vedere al machiajului la Emmy 2020. Iata pentru ce stiluri de make up au optat in prima editie digitala a importantei ceremonii.

Andreea Banica, intr-un scandal de proportii din cauza fiicei sale. Ce s-a intamplat dupa ce nu a trimis-o la scoala

Andreea Banica s-a trezit intr-un scandal imens pe nepusa masa. Cunoscuta cantareata a incins spiritele pe retelele de socializare dupa un simplu mesaj pe Instagram care o avea in prim-plan pe fiica sa. Ce s-a intamplat si de ce i-a revoltat pe mare parte din fanii ei? Andreea Banica, scandal de proportii in mediul online.

Turneele ATP si WTA de la Moscova, anulate din cauza noului coronavirus

Editia 2020 a turneelor de tenis ATP si WTA de la Moscova a fost anulata din cauza cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus din capitala rusa, au anuntat responsabilii celor doua circuite intr-un comunicat, informeaza Reuters.

Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor! A scos adevarul la iveala, in sfarsit

Dana Budeanu, cunoscuta pentru clipurile ei cu tenta critica la adresa autoritatilor, se pare ca a facut iar valva. in cel mai recent interviu, Dana il acuza dur pe Raed Arafat, subiectul fiind mastile de protectie. Dana Budeanu il face praf pe Raed Arafat din cauza mastilor Dana Budeanu este din ce in ce mai .

DIN CAUZA UNOR PROBLEME TEHNICE SpaceX a amanat lansarea urmatoarei transe de microsateliti Starlink

Compania SpaceX a anuntat joi amanarea pana la o data neprecizata a lansarii unei noi transe din flota de microsateliti pentru internet de mare viteza Starlink din cauza unor probleme ale sistemului de recuperare al rachetei Falcon 9 care urma sa transporte satelitii pe orbita.

Antena 3, lovitura din cauza Danei Budeanu. Ce a patit postul TV

Editia exploziva a emisiunii Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, ce a avut-o ca invitat pe Dana Budeanu a adus noua lovitura postului Antena 3. Totul s-a decis in urma cu 24 de ore. Ce repercursiuni au atras dezvaluirile socante ale vedetei. Postul Antena 3 a primit o noua lovitura, din cauza Danei Budeanu. Ce .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )