Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doi barbati din Vaslui si-au pus capat zilelor. Motivul pentru care au recurs la gestul extrem

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Vaslui si-au pus capat zilelor. Motivul pentru care au recurs la gestul extrem

Doi barbati au fost gasiti spanzurati vineri, 3 august, in judetul Vaslui. Cel mai tanar dintre ei a fost gasit spanzurat intr-o padure chiar in ziua in care implinea 38 de ani. in ambele cazuri, barbatii sufereau de depresie, insa apropiatii nu au constientizat gravitatea situatiei lor. continuă pe Adevărul

Un barbat din Vaslui si-a pus capat zilelor. inainte de a recurge la gestul extrem, a lasat un bilet de adio fiului sau

Un barbat de 70 de ani din Vaslui s-a sinucis, dar nu inainte de a lasa un bilet de adio fiului. Rudele si cunoscutii povestesc ca stiau ca acesta isi dorea sa moara. in biletul de adio.

Incidente la un meci de Liga Europa!Doi barbati, injunghiatila Glasgow

Cei doi barbati au fost injunghiati in cursul incidentelor violente care au avut loc joi la Glasgow, inainte unui meci din Liga Europa, intre Glasgow Rangers si echipa croata Osijek, au anuntat autoritatile,.

Lovitura de teatru in dosarul celor sapte violatori din Vaslui! Culmea tupeului!

Unul dintre cele mai rasunatoare dosare din ultimii ani cel al violatorilor din Vaslui ar putea sa o ia de la zero, dupa ce mama unui dintre infractori a cerut redeschiderea procesului penal. Citeste.

O politista din Vaslui s-a saturat de pulifricii care-i platesc salariul si au IQ sub 30, ca Veorica. Sefii au declansat o ancheta

O politista din Vaslui, Maria Chetran, a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a saturat de pulifricii care sustin ca-i platesc salariul in calitate de contribuabili, adaugand ca acestia au un IQ sub 30, ca Veorica aluzie la premier). Ulterior, potrivit Adevarul, politista si-a inchis pagina de pe reteaua sociala, iar sefii au declansat o ancheta, transmitand ca nu tolereaza un astfel de limbaj.

Masuri dure la toate inspectoratele de politie din Romania: Se fac controale de amploare

Masuri dure la inspectoratele de politie din tara dupa ce o politista din Gorj si-a ucis mama si copilul de doar sase luni, dupa care si-a pus capat zilelor. in toata tara au loc verificari.

Doi barbati retinuti dupa ce au jignit doua politiste

Un scandal a izbucnit in aceasta dupa-amiaza in fata sediului unei banci din centrul Pitestiului. Un barbat beat a adresat cuvinte injurioase la adresa a doua politiste ce patrulau in zona alaturi de alti doi colegi. Politistii care patrulau alaturi de cele doua colege au incercat sa il calmeze pe barbat, insa acesta si-a intetit apoi injuriile.

Scandal in centrul Pitestiului. Doi barbati, retinuti dupa ce au jignit doua politiste

Un scandal a izbucnit in aceasta dupa-amiaza in fata sediului unei banci din centrul Pitestiului. Un barbat beat a adresat cuvinte injurioase la adresa a doua politiste ce patrulau in zona alaturi de alti.

O politista din Vaslui se declara scarbita contribuabilii care-i platesc salariul: Limbaj suburban intr-o postare pe Facebook (FOTO, VIDEO)

Inca o insulta din partea unui angajat al MAI catre romani. Dupa ce au fost trimisi la popa, acum o politista ii jigneste pe contribuabilii care-i platesc salariul. Agenta din cadrul IPJ Vaslui a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )