Libnet.ro
UNICEF

11:45

Masuri dure la toate inspectoratele de politie din Romania: Se fac controale de amploare

B1 B1,
Masuri dure la toate inspectoratele de politie din Romania: Se fac controale de amploare

Masuri dure la inspectoratele de politie din tara dupa ce o politista din Gorj si-a ucis mama si copilul de doar sase luni, dupa care si-a pus capat zilelor. in toata tara au loc verificari. continuă pe B1

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului.

Microintreprinderile din Romania concentreaza 14% din venituri

Microintreprinderile din Romania concentreaza in prezent 14% din venituri, fata de 26% in urma cu 10 ani, desi ponderea lor este de 96%, in timp ce companiile mari - desi reprezinta ca pondere doar 4% din totalul firmelor active - au ajuns sa concentreze 86% din venituri, sustine Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR), conform Agerpres.

Prima agentie de turism specializata pe wellness din Romania

Piata spa de relaxare din Romania este inca la un nivel scazut, dar exista cateva zeci de centre spa, in special in cadrul hotelurilor si cateva centre tip Day SPA. In 2016, cifra pietei spa din Romania era de circa 21 de milioane de euro.

Piata de retail modern din Romania, in crestere

Valoarea pietei de retail modern din Romania se situeaza intre 17 si 20 de miliarde de euro, consumul inregistrand o crestere de peste 10% in 2017, apreciaza specialistii din domeniu.

Imagini revoltatoare. Doua clanuri de romi din Romania au socat Germania - VIDEO

Doua clanuri de romi din Romania au socat Germania dupa ce au transformat o strada in camp de lupta. Peste 50 de batausi, barbati si femei, s-au lovit cu bate de baseball, cu sticle si cu scaune. Cinci.

Sindicatul agentilor de politie: Politia Romana este suspectata, pe buna dreptate, ca actioneaza la comanda politica

Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania SNAP) acuza politizarea institutiei. Sindicalistii spun ca dosarul penal deschis pe numele romanului stabilit in Suedia, care si-a personalizat masina Audi cu numarul M. EPSD este fabricat la comanda.

Traian Basescu, reactie EXPLOZIVA in scandalul masinii cu numar anti-PSD: Slugarnicia unor sefi din politie face din Romania un stat ridicol

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul iscat odata cu dosarul penal deschis impotriva unui roman ce a venit din Suedia cu un autoturism cu numar de inmatriculare preferential in care apare o in.

Primul oras din Romania care va avea panouri electronice cu avertizarile meteo

Numai in aceasta vara, capriciile vremii au provocat pagube mari si chiar victime omenesti in aproape toate regiunile tarii. La Oradea avertizarile now casting vor fi afisate pe toate panourile.

Incident socant intr-un spital din Romania: Unui pacient i s-au scos ochii

Politia si conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) fac anchete la un centru de recuperare din orasul Talmaciu, unde un pacient i-a smuls ochii altuia, fara ca.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )