Libnet.ro
UNICEF

17:00

Doi barbati au fost atacati de ursi in Tusnad. Una dintre victime, in stare grava

Antena3 Antena3,
Doi barbati au fost atacati de ursi in Tusnad. Una dintre victime, in stare grava

Clipe de groaza la Tusnad Bai. Doi barbati au fost atacati de urs. Unul dintre barbati este inconstient si se afla in stare grava la Spitalul din Miercurea Ciuc. Nu este primul incident de acest fel,. continuă pe Antena3

Doi barbati au fost atacati de urs in Tusnad. Una dintre victime, in stare grava

Clipe de groaza la Tusnad Bai. Doi barbati au fost atacati de urs. Unul dintre barbati este inconstient si se afla in stare grava la Spitalul din Miercurea Ciuc. Nu este primul incident de acest fel,.

Doi tineri au fost atacati de urs, in centrul orasului Baile Tusnad si au fost transportati la spital cu ranila picioare, piept si in zona fetei

Doi tineri au fost raniti de un urs, duminica dimineata, in centrul orasului Baile Tusnad, fiind transportati la spital cu ambulante. Medicii afirma ca au mai multe rani provocate de muscaturi, dar sunt in stare stabila.

Alerta la Baile Tusnad: Doi tineri au fost atacati de un urs. Care este starea victimelor(VIDEO)

Doi tineri au fost atacati de un urs intr-o zona centrala din orasul Baile Tusnad. Cei doi au fost transportati, duminica dimineata, la Spitalul Judetean de Urgenta Miercurea Ciuc, cu plagi muscate la.

Doi barbati din Vaslui si-au pus capat zilelor. Motivul pentru care au recurs la gestul extrem

Doi barbati au fost gasiti spanzurati vineri, 3 august, in judetul Vaslui. Cel mai tanar dintre ei a fost gasit spanzurat intr-o padure chiar in ziua in care implinea 38 de ani. in ambele cazuri, barbatii sufereau de depresie, insa apropiatii nu au constientizat gravitatea situatiei lor.

Incidente la un meci de Liga Europa!Doi barbati, injunghiatila Glasgow

Cei doi barbati au fost injunghiati in cursul incidentelor violente care au avut loc joi la Glasgow, inainte unui meci din Liga Europa, intre Glasgow Rangers si echipa croata Osijek, au anuntat autoritatile,.

Mutare-soc in justitie! Una dintre rivalele lui Kovesi, adjunct la DIICOT

Numire-soc in justitie! Procurorul general a semnat delegarea doamnei Georgiana Hosu pentru sase luni in functia de procuror-sef adjunct. Doamna este una dintre rivalele lui Kovesi. Ea a mai avut.

Formula 1: Daniel Ricciardo va concura pentru Renault din 2019 - A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea

In prezent la austriecii de la Red Bull, Daniel Ricciardo va concura din sezonul viitor pentru echipa Renault. intelegerea dintre pilotul australian de Formula 1 si constructorul francez este valabila pe o perioada de doi ani, a anuntat renaultsport. com.

Miracolul petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )