Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doi barbati au fost gasiti morti pe o strada din Capitala. Procurorii au demarat o ancheta

Hotnews Hotnews,
 Doi barbati au fost gasiti morti pe o strada din Capitala. Procurorii au demarat o ancheta

Doi barbati au fost gasiti decedati luni pe bulevardul Timisoara, anunta Politia Capitalei, la fata locului deplasandu-se politisti din cadrul Serviciului Omoruri si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru a efectua cercetari, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Doi barbati au fost gasiti decedati pe o strada din Capitala. Procurorii au demarat o ancheta

Doi barbati au fost gasiti decedati luni pe bulevardul Timisoara, anunta Politia Capitalei, la fata locului deplasandu-se politisti din cadrul Serviciului Omoruri si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru a efectua cercetari, relateaza Mediafax.

Doi barbati, gasiti morti intr-o hala de pe bulevardul Timsoara din Capitala. Anchetatorii suspecteaza ca cei doi au fost ucisi

Doi barbati, unul in varsta de 52 de ani si altul in varsta de 65 de ani, au fost gasiti fara suflare pe bulevardul Timisoara din Capitala, luni, in jurul orei 09. Cadavrele se aflau intr-o hala. Din primele cercetari se pare ca barbatii au fost ucisi. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Dezvaluire socanta! inca un paznic a fost ucis in zona in care au fost gasiti cei doi barbati, dar in urma cu un an

Dezvaluire de-a dreptul socanta! inca un barbat, tot paznic, a fost gasit mort la fabrica de ciment in care au fost gasite cadavrele celor doi barbati infasurate in folii de plastic. S-a intamplat.

Au auzit zgomot ciudat venind dintr-o masina parcata in zona Lacului Ciurel din Capitala. Politistii locali s-au apropiat si au vazut doi tineri facand amor. Le-au dat o amenda de 500 de lei, dar ce a urmat intrece orice imaginatie

Au auzit zgomot ciudat venind dintr-o masina parcata in zona Lacului Ciurel, din Capitala. Politistii locali s-au apropiat si nu le-a venit sa creada ce vad. Doi tineri intretineau relatii amoroase.

Urmarire ca in filme pe strazile din Capitala: 6 masini AVARIATE, in urma unui ACCIDENT rutier (FOTO)

Un sofer a avariat 5 masini pe strazile din Capitala si a blocat transportul in comun in zona mall-ului Promenada in timp ce era urmarit de politisti. De asemenea, doua persoane au fost ranite usor si.

Doi paznici din Bucuresti, gasiti morti si infasurati in folii de plastic

Doi paznici de la o fabrica de ciment, de pe bulevardul Timisoara,din Bucuresti au fost omorati si infasurati in folii de plastic. Descoperirea socanta a fost facuta, lunidimineata, atunci c?.

Pilotii avionului prabusit in judetul Bacau au fost gasiti

Update:Pilotii avionului militar prabusit in judetul Bacau au fost recuperati si sunt in viata, a confirmat, pentru AGEPRES, purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu. Da au fost.

Trump, naintea ntlnirii cu Putin: Relatia cu Rusia nu a fost niciodata mai rea din cauza stupiditatii SUA

Cu doar cateva ore inainte de intalnirea cu presedintele rus Vladimir Putin, Donald Trump a calificat relatia SUA-Rusia ca fiind cea mai rea din istorie dand vina pe nesabuinta si stupiditatea de care ar fi dat dovada americanii in ultimii ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )