Libnet.ro
UNICEF

14:15

Doi paznici din Bucuresti, gasiti morti si infasurati in folii de plastic

Antena3 Antena3,
Doi paznici din Bucuresti, gasiti morti si infasurati in folii de plastic

Doi paznici de la o fabrica de ciment, de pe bulevardul Timisoara,din Bucuresti au fost omorati si infasurati in folii de plastic. Descoperirea socanta a fost facuta, lunidimineata, atunci c?. continuă pe Antena3

CRIMA SOCANTA in Bucuresti: Doi paznici, omorati si infasurati in folii de plastic

Crima terifianta in Bucuresti. Doi paznici ai unei fabrici de ciment din Sectorul 6 au fost omorati si apoi infasurati in folii de plastic. Descoperirea a fost facuta, luni, dupa ce acestia nu s-au.

Doi turisti din Ungaria au incercat sa fure caramizi de la Auschwitz. Ce pedeapsa au primit

Doi turisti din Ungaria au fost condamnati la inchisoare cu suspendare dupa ce au incercat sa fure caramizi de la ruinele unui crematoriu din fostul lagar de concentrare Auschwitz-Birkenau, informeaza.

ADMITERE UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI. Ghidul admiterii la UB

Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia candidatilor pentru admiterea din acest an la studii universitare de licenta 9. 383 de locuri, dintre care 4. 250 la buget.

Doi barbati au fost gasiti morti pe o strada din Capitala. Procurorii au demarat o ancheta

Doi barbati au fost gasiti decedati luni pe bulevardul Timisoara, anunta Politia Capitalei, la fata locului deplasandu-se politisti din cadrul Serviciului Omoruri si procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pentru a efectua cercetari, relateaza Mediafax.

Doi barbati, gasiti morti intr-o hala de pe bulevardul Timsoara din Capitala. Anchetatorii suspecteaza ca cei doi au fost ucisi

Doi barbati, unul in varsta de 52 de ani si altul in varsta de 65 de ani, au fost gasiti fara suflare pe bulevardul Timisoara din Capitala, luni, in jurul orei 09. Cadavrele se aflau intr-o hala. Din primele cercetari se pare ca barbatii au fost ucisi. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Soc! Ce se intampla daca lasi un portofel pe trotuar intr-un loc aglomerat din Bucuresti? Test facut de jurnalisti straini

Publicatia Readers Digest a realizat, in urma cu ceva timp, un experiment in 16 orase din Europa, America de Nord, America de Sud si Asia pentru a pune la punct un clasament al onestitatii. in acest scop.

Fitch a confirmat ratingurile de credite din Bucuresti

Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pentru creditele pe termen lung in valuta si moneda locala ale municipiului Bucuresti la ''BBB minus '', perspectiva asociata fiind stabila, informeaza un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Locuintele din Bucuresti se scumpesc mai multdecat cele din Paris sau Viena

Bucurestiul a inregistrat in primul trimestru al acestui an scumpiri ale locuintelor, care le-au depasit pana si pe cele din capitale europene precum Paris, Viena sau Bruxelles. Cu o majorare a preturilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )