Libnet.ro
UNICEF

22:45

Doi barbati au fost incendiati dupa ce ar fi raspandit zvonuri false pe internet

Antena3 Antena3,
Doi barbati au fost incendiati dupa ce ar fi raspandit zvonuri false pe internet

Doua persoane au fost incendiate fiindca ar fi raspandit zvonuri false prin intermediul aplicatiei WhatsApp. Incidentul cumplit s-a petrecut in Medic. Mesajul mincinos spunea despre un barbat si nepotul. continuă pe Antena3

Caz SOCANT! Doi barbati, incendiati din cauza unor zvonuri false pe WhatsApp

Doua persoane din Mexic au fost incendiate din cauza unor zvonuri false raspandite pe WhatsApp. Mai precis, un barbat si nepotul acestuia ar fi fost acuzati de rapirea mai multor copii. Mesajul mincinos,.

Caile ferate devastate de hoti. Doi tineri au fost arestati dupa ce au produs pagube imense la gara municipiului

Doi tineri au fost arestati preventiv dupa ce au devastat instalatiile de cale ferata din Petrosani. Au produs pagube de peste 70. 000 de lei.

Dumitru Dragomir a fost achitat, dupa ce in prima instanta a primit 7 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost achitat marti de Curtea de Apel Bucuresti, intr-un dosar in care a fost condamnat in faza de fond la 7 ani de inchisoare cu executare. Decizia este definitiva.

Bihor: Un padurar de 29 de ani a fost arestat, dupa ce a omorat in bataie un batran

Un padurar de 29 de ani din Bihor a fost arestat fiind acuzat ca a ucis in bataie un alt barbat in vasta de 69 de ani. Cadavrul acestuia a fost gasit martea trecuta intr-o padure de la marginea.

Situatie socanta in judetul Dambovita. Un barbat a fost retinut dupa ce ar fi lovit mai multe persoane aflate la un priveghi

Un tanar de 20 de ani a fost retinut, fiind acuzat ca a lovit mai multe persoane aflate la un priveghi in orasul Titu. Una dintre persoanele batute, un barbat de 51 de ani, a ajuns la spital. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )