Libnet.ro
UNICEF

11:46

Doi barbati au murit in urma unui accident produs la Causeni

Adevărul Adevărul,
Doi barbati au murit in urma unui accident produs la Causeni

Doi barbati, de 37 si 39 de ani, au murit in urma unui accident rutier produs noaptea trecuta in apropiere de satul Hagimus, raionul Causeni, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Doi moldoveni au murit in urma unui accident rutier petrecut in Romania

Doi cetateni moldoveni au decedat si alti sase au ajuns cu diferite traumatisme la spital in urma unui accident rutier petrecut in judetul Bihor, Romania.

Tanar de 23 de ani mort in urma unui accident cumplit. Era pasionat de live-urile la volan

Un tanar de 23 de ani, din Botosani, a murit intr-un grav accident rutier. Tanarul se intorcea de la munca si s-a izbit frontal, cu masina, de un alt autoturism condus de o femeie din Suceava. Era cunoscut pentru live-urile facute la volanul masinii.

UPDATE Accident grav pe DN 72. Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intrerupt in ambele sensuri pe DN 72A Targoviste - Campulung, la intersectie cu DJ 702D, in zona localitatii Priseaca, din judetul Dambovita.

O copila de 13 ani disparuta de acasa noaptea trecuta a fost gasita de politisti intr-o masina, impreuna cu doi barbati. Ce suspiciuni au oamenii legii

Fata plecase luni seara de acasa, in urma unor certuri cu mama ei. in operatiunile de cautare au fost implicati 15 politisti, 5 jandarmi, 5 pompieri si un caine de urma. Deoarece exista suspiciuni ca fata ar fi putut ajunge la o retea de traficanti de persoane, cei doi barbati in compania carora a fost gasita au fost dusi la audieri la sediul IPJ Vrancea.

Explozii la Bangkok in timpul summitului ASEAN; doi barbati arestati

Doi barbati originari din sudul extrem al Thailandei, o regiune devastata de o rebeliune separatista, au fost arestati cu cateva ore inaintea unei serii de explozii care au avut loc vineri la Bangkok, in marja unui summit al ministrilor de Externe din tarile memebre ale Asociatiei Tarilor din Asia de Sud-Est ASEAN), suspectati de legaturi cu aceste atacuri, relateaza AFP.

Serviciul 112 loveste din nou. STS, Politia si Ambulanta, incapabile sa repereze locul unui accident rutier, desi le fusesera trimise toate coordonatele

La o saptamana de la tragedia din Caracal, cand autoritatile au bajbait in gasirea Alexandrei dupa apelul ei repetat la 112, povestea se repeta. Desi au primit toate coordonatele de localizare, STS, Politia si Ambulanta nu au reusit sa identifice locul unui accident de circulatie produs pe o sosea extrem de circulata, DN21, la Drajna.

Femeia din Constanta a fost rapita ziua in amiaza mare de doi barbati si dusa in Ramnicu Sarat. A fost batuta si obligata sa se prostitueze. intr-o zi...

Femeia din Constanta a fost rapita ziua in amiaza mare de doi barbati si dusa in Ramnicu Sarat. Tanara a fost batutasi transportata in municipiul Ramnicu Sarat, unde a fost.

Yemen: 35 de morti in urma unui atac al rebelilor asupra unei tabere militare

35 de persoane si-au pierdut viata in urma unui revendicat de rebelii din Yemen asupra unei tabere m.

SUA: 2 morti in urma unui atac armat intr-un supermarket din Mississippi

Doua persoane si-au pierdut viata si un politist a fost ranit, in urma unui atac asupra unui superm.

Accident tragic in judetul Botosani. Un pieton si-a pierdut viata

Circulatia rutiera este oprita, miercuri dimineata, pe DN29C, in judetul Botosani, in urma unui accident rutier soldat cu decesul unui pieton, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )