Libnet.ro
UNICEF

17:00

Doi moldoveni au murit in urma unui accident rutier petrecut in Romania

Adevărul Adevărul,
Doi moldoveni au murit in urma unui accident rutier petrecut in Romania

Doi cetateni moldoveni au decedat si alti sase au ajuns cu diferite traumatisme la spital in urma unui accident rutier petrecut in judetul Bihor, Romania. continuă pe Adevărul

O persoana a murit, iar alta a fost ranita in urma unui accident rutier pe E58

O persoana a murit, iar o alta a fost grav ranita in urma unui accident rutier produs, luni dupa-ami.

UPDATE Accident grav pe DN 72. Doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intrerupt in ambele sensuri pe DN 72A Targoviste - Campulung, la intersectie cu DJ 702D, in zona localitatii Priseaca, din judetul Dambovita.

Tanar de 23 de ani mort in urma unui accident cumplit. Era pasionat de live-urile la volan

Un tanar de 23 de ani, din Botosani, a murit intr-un grav accident rutier. Tanarul se intorcea de la munca si s-a izbit frontal, cu masina, de un alt autoturism condus de o femeie din Suceava. Era cunoscut pentru live-urile facute la volanul masinii.

DOLIU! A murit intr-un accident rutier. Este vorba de...

Un roman stabilit in Roma, Italia, in varsta de 44 de ani, s-a stins din viata, duminica, in urma unui accident rutier petrecut in localitatea italiana Mondragone. Romanul tocmai parasea un restaurant.

Accident tragic in judetul Botosani. Un pieton si-a pierdut viata

Circulatia rutiera este oprita, miercuri dimineata, pe DN29C, in judetul Botosani, in urma unui accident rutier soldat cu decesul unui pieton, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

Minor de 13 ani ranit grav in accident rutier produs in Alba, preluat de un elicopter SMURD si transportat la Targu-Mures

Un copil in varsta de 13 ani, victima a unui accident rutier produs pe un drum judetean din Alba, a fost preluat luni de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Mures.

Preoteasa care si-a ingropat sotul si doi copii dupa un accident rutier a obtinut singura medie de 10 la Definitivat din judetul Suceava

Maria Gavril si-a pierdut sotul si doi copii intr-un cumplit accident produs in 2017, in judetul Suceava, in care ea insasi a fost la un pas de moarte. Femeia a reusit sa se recupereze si s-a mutat impreuna cu cei doi copii in comuna natala, Satu Mare, unde preda Religia la scoala.

GRAV accident rutier pe A2, intre un autoturism si un TIR. Coloana pe 500 de metri

Grav accident rutier pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Bucuresti, in zona localitatii Tamadau Mic, judetul Calarasi. Soferul unui autoturism nu a pastrat distanta regulamentara dintre.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier. A fost lovita de alt autoturism

O ambulanta a fost implicata intr-un accident rutier, ciocnindu-se de un autoturism. Doua persoane au fost ranite in coliziune.

Yemen: 35 de morti in urma unui atac al rebelilor asupra unei tabere militare

35 de persoane si-au pierdut viata in urma unui revendicat de rebelii din Yemen asupra unei tabere m.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )