Libnet.ro
UNICEF

09:15

Doi copii minori, diparuti din fata scolii. Politia a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate

Adevărul Adevărul,
Doi copii minori, diparuti din fata scolii. Politia a deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate

Doi copii minori, frate si sora, in varsta de 8 ani, respectiv 10 ani, au fost declarati disparuti de catre mama lor. Femeia acuza ca cei doi copii ar fi fost luati luni de catre tatal lor chiar din fata scolii si nu au mai ajuns acasa. Parintii minorilor sunt divortati, iar instanta a decis ca mama sa aiba custodia celor doi copii. continuă pe Adevărul

ALARMANT! inca DOI COPII AU MURIT DIN CAUZA RUJEOLEI. Bilantul deceselor este ingrijorator

Rujeola face noi victime. Numarul total de cazuri confirmate in Romania raportate pana la data de 16. 2018 este 11. 036 din care 40 de decese. Ultimele doua victime sunt doi copii din Bacau, de 10 si 8.

inca doi copii au murit de rujeola. Bilantul epidemiei capata proportii dramatice

Doi copii - unul de 8 luni, iar celalalt de 10 luni - din judetul Bacau au murit din cauza rujeolei, numarul total al celor decedati din aceasta cauza ajungand la 40, potrivit Centrului National de Supraveghere.

O mama si cei doi copii a fost salvati de la inghet si dusi la un centru social. Au primit mancare si au dormit la caldura

20 de persoane fara adapost au fost luate de politisti si duse in adaposturi, iar acolo au primit mancare si au dormit la caldura. O mama cu doi copii a fost salvata de la inghet si a ajuns la un centru social.

Doi copii au fost raniti intr-un accident rutier. La volan se afla mama lor

Doi minori si mama lor au fost raniti intr-un accident rutier care s-a produs duminica pe DN 38 in zona localitatii constantene Movilita.

Accident mortal la doi pasi de Bistrita. Un barbat a murit, iar 5 persoane, printre care si doi copii, au fost ranite

Duminica dupa-masa a avut loc un grav accident de circulatie, pe DN17, in localitatea componenta Unirea, la doi pasi de municipiul Bistrita. Un barbat de 45 de ani a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite. Printre raniti se numara si doi copii de 4 si 9 ani.

Eroul Zilei: Salvatorul care a scos din foc doi copii

A pus meseria de tata mai presus de cea de politist. Este povestea agentului sef Tudor Darie, din cadrul Postului de Politie Dobra, care, desi se afla in timpul liber, a intrat intr-o casa cuprinsa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2019 seconds )