Libnet.ro
UNICEF

16:45

Doi deputati PSD care au votat investirea Guvernului Orban au trecut la PNL. Cine sunt ei

B1 B1,
Doi deputati PSD care au votat investirea Guvernului Orban au trecut la PNL. Cine sunt ei

Deputatii PSD Elena Haratau si Mihaita Gaina si-au anuntat, miercuri, trecerea la PNL, relateaza G4media. Elena Haratau isi incetase activitatea ca deputat PSD pe 2 decembrie si va activa in. continuă pe B1

Dupa fostul PSD-ist Mihaita Gaina, si Elena Haratau va activa in grupul PNL

Elena Haratau, unul dintre deputatii PSD care a votat investirea Guvernului Orban, a anuntat, miercuri, conducerea Camerei Deputatilor, ca, incepand de luni, a demisionat din grupul PSD si ca va activa in grupul parlamentar al PNL, potrivit Mediafax.

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

Oamenii Guvernului Orban: Functiile de secretari de stat sunt impartite cu PMP si ALDE Numirile se fac cu taraita

Guvernul Orban nu este monocolor. Doar ministrii sunt de la PNL, insa functiile de secretari de stat au fost negociate cu PMP si ALDE, in schimbul sprijinului in Parlament. Discutiile inca nu au fost finalizate, motiv pentru care vedem numiri cu taraita in aceste functii. Dar printre foarte putinii secretari de stat numiti pana acum, deja se regasesc unii de la PMP.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )