Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi moldoveni au fost condamnati in Marea Britanie pentru escrocherii economice

Adevărul Adevărul,
Doi moldoveni au fost condamnati in Marea Britanie pentru escrocherii economice

Doi cetateni din Ialoveni au fost condamnati in Marea Britanie la cinci ani si sase luni, respectiv sapte ani de privatiune de libertate pentru sustragerea banilor din bancomate, informeaza Inspectoratul General al Politiei de la Chisinau. continuă pe Adevărul

Italia: Presedintele gratiaza doi agenti CIA condamnati pentru rapirea unui imam egiptean

Presedintele italian Sergio Mattarella a gratiat miercuri doi americani, agenti CIA, condamnati in contumacie pentru rapirea unui imam egiptean, in 2003, scrie AFP.

Masterat in strainatate: Din 2016, studentii romani isi pot finanta studiile de masterat in Marea Britanie prin imprumut acordat de guvernul britanic

Incepand din toamna lui 2016, studentii romani pot sa isi faca masteratul in Marea Britanie, program de studii pe care si-l pot finanta printr-un imprumut acordat de guvernul britanic. Concret, s-a aprobat acordarea de imprumuturi si pentru programele postuniversitare sau de MBA pentru studentii romani, anunta compania de consultanta educationala IntegralEdu, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Vezi in articol cine poate accesa imprumutul guvernamental, ce presupune rambusarea si care este rata lunara.

Veste buna: Romanii din Marea Britanie pot accesa imprumuturi pentru studii postuniversitare

Romanii plecati la studii in Marea Britanie isi vor putea finanta studiile postuniversitare in cu imprumuturi acordate de Guvernul Britanic impreuna cu Departamentul de Business Inovation. Daca pana acum erau finantate doar studiile universitare,.

Emotie in Marea Britanie, dupa ce Palatul Kensington a publicat felicitarea de Craciun a printului Harry

Felicitarea de Craciun a printului Harry, publicata marti de Palatul Kensington pe retelele de socializare, a starnit emotie in Marea Britanie, noteaza presa internationala.

Apple sustine ca aceasta lege din Marea Britanie ne va pune pe toti in pericol

Apple este una dintre companiile care se opune supravegherii realizate de statele lumii, iar acum are o problema cu Marea Britanie.

Proiectul de lege din Marea Britanie privind supravegherea pune in pericol toti clientii

Apple critica un proiect de lege din Marea Britanie privind supravegherea, considerand ca riscurile de securitate nationala nu justifica slabirea dreptului la viata privata si punerea in pericol a datelor apartinand unor sute de milioane de utilizatori, relateaza Bloomberg.

Numarul mortilor din Colectiv creste. Cristi Mitroi, un fotograf in varsta de 30 de ani, s-a stins in Marea Britanie

Numarul victimelor din Clubul Colectiv care au pierdut lupta cu moartea a crescut, dupa ce un alt tanar a murit intr-un spital din Marea britanie.

inca o victima a incendiului de la Colectiv a decedat in Marea Britanie

Inca o victima a incendiului produs in 30 octombrie in clubul Colectiv si-a pierdut viata intr-un spital din Marea Britanie, numarul persoanelor decedate in aceasta tragedie ajungand astfel la 63.

Violentele se intensifica in sudul Afganistanului. Armata afgana, asediata de talibani in districtul Sangin; Marea Britanie a trimis un contingent in ajutor

Sase militari americani din cadrul misiunii NATO in Afganistan au fost ucisi luni langa baza Bagram, la 40 de kilometri de capitala Kabul est). Atacul, comis de un kamikaze, a fost revendicat pe Twitter de un purtator de cuvant al talibanilor, Zabihullah Mujahid.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )