Libnet.ro
UNICEF

08:15

Doi morti, 18 raniti si 12 disparuti dupa o explozie puternica intr-o uzina de gaz din China

Antena3 Antena3,
Doi morti, 18 raniti si 12 disparuti dupa o explozie puternica intr-o uzina de gaz din China

Cel putin doi oameni au murit, 18 au fost raniti si 12 sunt dati disparuti in urma unei explozii foarte puternice care s-a produs vineri intr-o uzina de gazificare din centrul Chinei, au anuntat media oficiale, citate de AFP si dpa. continuă pe Antena3

Doi morti si 12 disparuti dupa o explozie puternica intr-o uzina din China

Doi oameni au murit si 12 sunt dati disparuti in urma unei explozii foarte puternice care s-a produs vineri intr-o uzina de gazificare din centrul Chinei, au anuntat media oficiale, citate de AFP si.

Explozie puternica la o uzina din China. Cel putin doi morti si 18 raniti

Cel putin doua persoane au fost ucise, alte 18 ranite, iar alte 12 au fost date disparute intr-o explozie uriasa, vineri, intr-o uzina de gazificare, in centrul Chinei, potrivit mai multor publicatii de stat, relateaza AFP.

VIDEO Incendierea de la studioul de animatie din Kyoto: Cel putin 33 morti, zeci de raniti

Cel putin 33 oameni au murit si zeci sunt fie raniti, fie dati disparuti in incediul provocat joi de un atacator la un studio de animatie din orasul japonez Kyoto, transmite Reuters. 26 Bilantul de la acest moment este de 33 de persoane decedate, spun fortele de interventie, care au precizat ca au incheiat cercetarea cladirii incendiate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )