Libnet.ro
UNICEF

10:45

Explozie puternica la o uzina din China. Cel putin doi morti si 18 raniti

Adevărul Adevărul,
Explozie puternica la o uzina din China. Cel putin doi morti si 18 raniti

Cel putin doua persoane au fost ucise, alte 18 ranite, iar alte 12 au fost date disparute intr-o explozie uriasa, vineri, intr-o uzina de gazificare, in centrul Chinei, potrivit mai multor publicatii de stat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Explozie puternica la o uzina din China: Deflagratia a spart geamurile cladirilor pe o raza de 3 kilometri Doua persoane au murit

O foarte mare explozie a avut loc vineri la ora 9. 50 GMT intr-o uzina de gaz din centrul Chinei, spargand geamurile cladirilor pe o raza de trei kilometri, a anuntat televiziunea de stat, scrie AFP. Agentia de stiri China News anunta ca numeroase persoane sunt ranite. Doua persoane au murit, iar 18 au fost ranite.

Doi morti, 18 raniti si 12 disparuti dupa o explozie puternica intr-o uzina de gaz din China

Cel putin doi oameni au murit, 18 au fost raniti si 12 sunt dati disparuti in urma unei explozii foarte puternice care s-a produs vineri intr-o uzina de gazificare din centrul Chinei, au anuntat media oficiale, citate de AFP si dpa.

VIDEO Incendierea de la studioul de animatie din Kyoto: Cel putin 33 morti, zeci de raniti

Cel putin 33 oameni au murit si zeci sunt fie raniti, fie dati disparuti in incediul provocat joi de un atacator la un studio de animatie din orasul japonez Kyoto, transmite Reuters. 26 Bilantul de la acest moment este de 33 de persoane decedate, spun fortele de interventie, care au precizat ca au incheiat cercetarea cladirii incendiate.

Doi morti si 12 disparuti dupa o explozie puternica intr-o uzina din China

Doi oameni au murit si 12 sunt dati disparuti in urma unei explozii foarte puternice care s-a produs vineri intr-o uzina de gazificare din centrul Chinei, au anuntat media oficiale, citate de AFP si.

EXPLOZIE puternica la o UZINA DE GAZ. BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc, vineri, la o uzina de gaz din China. Impactul a fost atat de puternic incat geamurile cladirilor pe o raza de trei kilometri au fost sparte,.

Accident CUMPLIT in Turcia: Cel putin 15 oameni au murit, iar alti 50 au fost raniti (FOTO, VIDEO)

Imagini terifinate pe o autostrada din Turcia. Cel putin 15 imigranti clandestini au murit si alti 50 au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un grav accident.

China: Explozie puternica la o uzina de gazificare

A avut loc o explozie extreme de puternica intr-o uzina de gazificare din centrul Chinei, ne spune A.

Dancila, dupa ce CCR a decis ca nu pot fi interzise amnistia si gratierea pentru fapte de coruptie in Constitutie: Iohannis va plati cel putin politic

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis va plati cel putin politic, dupa ce CCR a respins initiativele de revizuire a Constitutiei in sensul interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie, pentru ca incalca principiul egalitatii si demnitatea umana.

Tragedie de proportii in Japonia! Cel putin 10 morti si 30 de raniti in urma unui incendiu izbucnit la un studio de animatie

Cel putin 10 persoane au murit si alte peste 30 au fost ranite intr-un incendiu presupus a avea origine criminala care a izbucnit intr-un studio de animatie din Kyoto, vestul Japoniei, au anuntat joi pompierii ni.

Ceramica traditionala, amenintata de falsurile din China

Produsele din ceramica au intrat si ele pe lista nedorita a celor care au probleme cu copiile ce invadeaza piata. Oalele de lut autentice, cu smalt ecologic, care nu dauneaza sanatatii, sunt tot mai greu de gasit si mai ales de deosebit de ceramica facuta de chinezi, cei care au copiat modelele traditionale autohtone, profitand de lipsa unei legi care sa apere produsul autentic, traditional.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )