Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doi politisti din Leova risca pana la opt ani de inchisoare pentru ca au maltratat un sofer care a refuzat sa treaca testul de alcoolemie

Adevărul Adevărul,
Doi politisti din Leova risca pana la opt ani de inchisoare pentru ca au maltratat un sofer care a refuzat sa treaca testul de alcoolemie

Doi inspectori de patrulare vor comparea pe banca acuzatilor pentru tratament inuman si degradant, cu cauzarea vatamarilor corporale medii comise asupra unui conducator auto care a refuzat sa treaca testul la alcoolemie. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doi politisti patruleaza

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal - Ba, scoate-ma de aici - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de.

Barbat de 66 de ani, tinut in sclavie de doi soti din Sebes. Victima era sechestrata intr-un grajd, batuta si fortata sa munceasca

Doi soti din Sebes au profitat de starea de vulnerabilitate a unui barbat de 66 de ani si l-au tinut in sclavie. L-au obligat sa munceasca in gospodaria lor, ocazional sa cerseasca pe la biserici, si-l.

Doi medici din Slatina, condamnati definitiv pentru uciderea din culpa a unui pacient

Doi medici din Slatina-Olt au fost condamnati, miercuri, de Curtea de Apel Craiova, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru uciderea din culpa a unui copil in varsta de noua ani. Sentinta es.

DNA vrea opt ani de inchisoare cu executare pentru fosta judecatoare ICCJ Gabriela Barsan

Procurorul DNA a cerut, luni, in fata completului de cinci judecatori de la ICCJ care dezbate apelurile institutiei impotriva achitarilor din acest dosar pedepse cu executare pentru Gabriela Barsan si pentru.

O primarie poate da faliment din cauza unei centrale termice inaugurate acum opt ani, dar care a functionat doar o zi

Primaria municipiului Campulung Moldovenesc poate intra in faliment din cauza centralei termice de cogenerare inaugurate in 2010, dar care a functionat o singura zi. Muncipalitatea trebuie sa achite anual o rata de 1,2 milioane de euro pentru un credit luat in numele sau de Consiliul Judetean Suceava.

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare pentru moartea unui copil de 9 ani

Medicii slatineni Mircea Tusciuc si Paul Iancu au fost condamnati, miercuri, la cate trei ani si sas.

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare pentru ucidere din culpa

Din medici din Slatina au fost condamnati la cate trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa, dupa ce au diagnosticat si tratat gresit un copil de noua ani. Decizia apartine.

Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

Cazul batranului din Brasov batut de doi tineri l-a impresionat peste masura pe un medic bucurestean. Vasi Radulescu a anuntat pe o retea de socializare ca a strans aproape 20. 000 de lei din donatii pentru.

Traian Berbeceanu s-a retras din politie, dupa 25 de ani

Sfarsitul nu-i aici, sustine politistul Traian Berbeceanu, care a anuntat ca de la 1 aprilie s-a retras din Politie, dupa 25 de ani de activitate. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )