Libnet.ro
UNICEF

15:15

Doi politisti din Timisoara au ramas fara permis auto dupa ce s-au ciocnit cu masinile

B1 B1,
Doi politisti din Timisoara au ramas fara permis auto dupa ce s-au ciocnit cu masinile

Doua masini conduse de politisti s-au ciocnit, miercuri noapte, intr-o intersectie din Timisoara, unul dintre ei fiind in misiune la volanul masinii de serviciu, iar celalalt in timpul liber cu masina. continuă pe B1

Doi politisti au ramas fara permis, dupa ce s-au izbit puternic intr-o intersectie din Timisoara

Doi politisti, unul dintre ei aflat in timpul serviciului, s-au ciocnit cu masinile intr-o intersectie din oras. in urma impactului, amandoi au ramas fara permis. Unul dintre agenti se afla in timpul.

Sibiu: O persoana a fost ranita dupa ce un barbat baut si fara permis a furat o masina din spalatoria auto in care lucra si s-a rasturnat cu ea

O persoana a fost ranita, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat, pe DN 14, in judetul Sibiu. Accidentul a fost provocat de un barbat fara permis de conducere, care furase masina din spalatoria auto unde este angajat si care era baut.

Spitalul de boli infectioase din Iasi, singurul de acest fel in regiunea Moldovei, a ramas fara nicio doza de ser antirabic

Spitalul de boli infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, singurul de acest fel in regiunea Moldovei, a ramas fara nicio doza de ser antirabic, iar criza ar mai putea dura cel putin o saptamana, a declarat directorul medical al unitatii sanitare, dr. Mihnea Hurmuzache, la Europa Fm.

Situatie INCREDIBILA: Primarul Timisoarei Nicolae Robu a ramas fara ascultatori in mijlocul unei conferinte de presa (VIDEO)

Primarul Timisoarei, liberalul Nicolae Robu, a ramas fara ascultatori chiar in mijlocul unei conferinte de presa. Jurnalistii timisoreni au parasit in masa Sala de Consiliu, fiind nemultumiti de faptul c.

Protest al presei din Timisoara fata de declaratiile primarului Nicolae Robu ca jurnalistii sunt paraziti sociali

Liderii institutiilor media locale, editori si corespondenti din Timisoara au semnat o scrisoare de protest in cadrul careia condamna ferm atitudinea primarului municipiului, Nicolae Robu PNL), fata de jurnalisti, despre care a spus ca sunt paraziti sociali, ultrapenibili sau indivizi si individe fara minte si fara caracter, care, in loc sa informeze, dezinformeaza si calomniaza.

VIDEO Jurnalistii din Timisoara au iesit din sala cand primarul Nicolae Robu si-a inceput conferinta de presa

Aproximativ 30 de jurnalisti din presa locala din Timisoara au continuat protestul fata de primarul municipiului, Nicolae Robu PNL), care a spus despre acestia ca sunt paraziti sociali si i-a comparat cu prostituatele, parasind sala de conferinte de la Primaria Timisoara.

Un incendiu a izbucnit in Palatul de Justitie din Timisoara: Mai multe persoane aflate in cladire au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, joi seara, in Palatul de Justitie din Timisoara, mai multe persoane aflate in cladire fiind evacuate. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis a fost solicitat sa intervina.

Incendiu la Palatul Justitiei din Timisoara. Zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, joi seara, intr-un birou din Palatul Justitiei din Timisoara, 17 persoane fiind evacuate. Potrivit ISU Timis, incendiul a izbucnit intr-un birou din Palatul Justitiei din.

O femeie din Timisoara a fost iNJUNGHIATA in tramvai

O femeie, in varsta de 46 de ani, a fost injunghiata, marti, de fostul concubin, in varsta de 21 de ani, in tramvaiul ce circula pe linia 9, in zona Garii de Nord din Timisoara. Calatorii sunt cei.

Un barbat din Timisoara a cazut pe o masina de la etajul 6 al unui bloc

Un barbat, in varsta de 20 de ani, a cazut, luni seara, de la etajul 6 al unui bloc din Timisoara, prabusindu-se pe o masina. Tanarul s-a ales cu rani grave, la bazin si la coloana, el fiind.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )