Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi politisti si un jandarm, trimisi in judecata pentru tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Doi politisti si un jandarm, trimisi in judecata pentru tentativa de omor

Doi agenti de politie si un jandarm au fost trimisi in judecata astazi de Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj pentru tentativa de omor. continuă pe Adevărul

Un sef din cadrul Politiei Locale Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta.

Seful Serviciului activitate comerciala al Directiei Politiei Locale din cadrul Primariei Municipiului Constanta, Andrei Cristian Munteanu, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada iulie 2013 2 septembrie 2013, inculpatul Militaru Andrei Cristian, functionar public cu functie de conducere si control Sef al Serviciului activitate comerciala al Directiei Politiei Locale din cadrul Primariei Municipiului Constanta, a .

Politisti rutieri trimisi la puscarie, dupa ce l-au iertat pe Fenechiu pentru viteza ...

11 agenti de la Politia Rutiera au fost condamnati pentru coruptie de magistratii de la Tribunalul Iasi, la inchisoare cu executare, intr-un dosar legat de o serie de nereguli, printre care si iertarea deputatului Relu Fenechiu. Politistilor le-a fost frica sa-l sanctioneze pe fostul ministru al Transporturilor, prins de radar cu 200 de kilometri la ora. Fenechiu a recunoscut evenimentul in fata procurorilor, iar declaratia sa a fost una dintre probele pe baza carora au fost condamnati la .

Clujean, trimis in judecata pentru trafic de influenta la CFR.

Un clujean care a pretins mita in valoare de 10. 000 euro pentru trafic de influenta la CFR si complicele sau au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, conform unui comunicat al DNA, remis redactiei. Nicolae Florea, arestat in prezent, a pretins de la administratorul unei firme 10. 000 de euro si 2. 400 de lei, ca sa isi exercite influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra unor directori din cadrul CNCF CFR S. si a ministrului secretar de stat din cadrul Ministerului .

Cat te costa sa scapi de neinceperea urmaririi penale? Doi politisti, prinsi in flagrant cand isi primeau spaga ceruta

Doi angajati ai Politiei Bihor au fost retinuti aseara de procurorii DNA, in timp ce primeau mita de la un om de afaceri caruia i-ar fi promis neinceperea urmaririi penale. Subinspectorul Loredana Mirela.

DIICOT: 19 persoane au fost trimise in judecata pentru falsificare de carduri bancare

Procurorii DIICOT au trimis in judecata 19 persoane pentru falsificare de carduri bancare si efectuarea unor operatiuni frauduloase, respectiv achizitii de bunuri de lux, retrageri de numerar si achitarea unor.

DIICOT: 19 persoane, trimise in judecata pentru falsificare de carduri bancare

Un numar de 19 persoane au fost trimise in judecata de procurorii DIICOT, pentru falsificare de carduri bancare si efectuarea unor operatiuni frauduloase, respectiv achizitii de bunuri de lux, retrageri de numerar si achitarea unor servicii publice,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )