Libnet.ro
UNICEF

21:01

Doi politisti si un pieton ucisi intr-un atac armat in Egipt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi politisti si un pieton ucisi intr-un atac armat in Egipt

Doi politisti si un pieton au fost ucisi duminica intr-un atac comis in nordul Egiptului, au informat responsabili din cadrul serviciilor de securitate, in ajunul celei de-a cincea aniversari a revoltei populare care l-a alungat de la putere pe Hosni Mubarak, noteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Atac armat intr-o scoala din Canada

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-un atac armat comis vineri intr-o scoala din comunitatea izolata La Loche, Saskatchewan vestul Canadei) si un suspect se afla in arest, a informat ziarul local Star.

Atac armat la o scoala din Canada: Inima tarii noastre este franta

Cinci persoane au fost ucise intr-un atac armat comis vineri, intr-o scoala din comunitatea izolata La Loche, Saskatchewan vestul Canadei)Un suspect se afla in arest, conform CNN. Inima tarii.

Atac armat intr-o scoala din Canada, soldat cu cinci morti

Cinci persoane au fost ucise si doua sunt in stare critica, in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Canada. Premierul canadian Justin Trudeau a anuntat ca atacatorul a fost retinut.

Atac armat in Canada, intr-o scoala, soldat cu cinci morti

Cinci persoane au fost ucise si doua sunt in stare critica, in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Canada. Premierul canadian Justin Trudeau a anuntat ca atacatorul a fost retinut.

Atac armat in Canada. Cinci morti si mai multi raniti

Un atac armat, produs in Canada, s-a soldat cu patru morti si mai multi raniti.

Cel putin 19 morti intr-un atac asupra unui restaurant in Somalia

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata intr-un atac asupra unui restaurant situat pe malul marii in capitala somaleza Mogadiscio si care a fost revendicat de catre rebelii islamisti shebab, a anuntat vineri politia locala, potrivit AFP.

Egipt: and Sase morti intr-un atac cu bomba la Cairo

Un atac cu bomba a facut sase morti, inclusiv trei politisti, joi langa un drum ce duce la piramidele din suburbia Giza a capitalei egiptene Cairo, au anuntat surse din securitate, informeaza Reuters.

Cel putin 25 de morti intr-un atac terorist sinucigas comis in Camerun

Patru teroristi s-au aruncat in aer, luni, intr-o piata aglomerata din Camerun, omorand alte cel putin 25 de persoane, in ceea ce pare a fi un atac al organizatiei islamiste Boko Haram, anunta surse locale citate de site-ul agentiei Reuters.

Doi romani gasiti morti intr-o casa din Belgia. Care a fost cauza deceselor

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF, potrivit.

Doi romani, gasiti morti intr-o casa din Belgia, dupa ce au inhalat monoxid de carbon

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )