Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doi politisti risca 10 ani de inchisoare pentru coruptie

Adevărul Adevărul,
Doi politisti risca 10 ani de inchisoare pentru coruptie

Doi politisti risca pana la 10 ani inchisoare pentru comiterea unor fapte de coruptie. Procuratura Anticoruptie a retinut in flagrant un ofiter de urmarire penala al Inspectoratului de Politie Ialoveni si un ofiter de sector al Inspectoratului de Politie Riscani. continuă pe Adevărul

Doi frati, condamnati la cinci ani de inchisoare pentru viol

Doi frati, cu varstele cuprinse intre 20 si, respectiv, 26 de ani, au fost condamnati la cate cinci ani de inchisoare pentru ca au violat o minora de 16 ani.

Oscar Pistorius a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru omor din culpa

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru omor din culpa, in procesul in care era acuzat de uciderea prietenei sale Reeva Steenkamp, informeaza L'Equipe.

Fostul premier georgian a mai primit 3 ani de inchisoare pentru abuz de putere

Tribunalul din Tbilisi l-a condamnat pe fostul premier si fost ministru de Interne, Vano Merabishvili foto), la trei ani de inchisoare pentru abuz de putere intr-o investigatie legata de o crima, informeaza RIA.

Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru omor din culpa

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat astazi la cinci ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de omor din culpa in procesul in care era acuzat ca a ucis-o pe prietena sa Reeva Steenkamp, transmite presa internationala.

Atletul Oscar Pistorius a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru uciderea iubitei sale

Atletul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, pe care a impuscat-o in locuinta comuna. Decizia instantei este definitiva.

Oscar Pistorius, CONDAMNAT la cinci ani de inchisoare pentru uciderea iubitei sale

Oscar Pistorius a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit de omor din culpa pentru uciderea logodnicei sale, Reeva Steenkamp, scrie The Guardian. Fostul campion paralimpic a primit si trei.

VIDEO Dupa 10 ani, DIN NOU IMPREUNA! Fat Joe si Jennifer Lopez lanseaza Stressin VEZI aici cum arata clipul!

Dupa 10 ani de la ultima colaborare pentru piesa Hold You Down, Fat Joe si Jennifer Lopez isi re)unesc fortele.

Elena Udrea: Ma pregatesc de 10 ani pentru aceasta competitie electorala

Presedintele PMP, Elena Udrea, considera ca are cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, evident daca va intra in turul doi.

CROATIA: Primarul Zagrebului a fost arestat pentru coruptie

Milan Bandici, primarul orasului Zagreb inca din anul 2000, a fost arestat duminica intr-un dosar de coruptie. in acelasi caz au mai fost arestati directorul unui holding care se ocupa cu serviciile municipale si proprietarul unei firme private specializata in colectarea si tratatea deseurilor industriale.

VIDEO Un bulibasa a furat peste 60.000 de lei. A fost ajutat de comisarul Mircea Rusu, fost manechin pentru Catalin Botezatu, dar si de alti doi politisti

Cazul halucinant a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce persoana pagubita a facut plangere. Procurorii galateni au inceput urmarirea penala a politistului-fotomodel, Mircea Rusu, pionul principal care a ajutat un bulibasa sa sustraga suma de 60. 300 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )