Libnet.ro
UNICEF

08:15

Doi romani si un fost deputat italian care livrau arme catre FARC, arestati in Muntenegru

Hotnews Hotnews,
 Doi romani si un fost deputat italian care livrau arme catre FARC, arestati in Muntenegru

Doi cetateni romani si un fost deputat italian, care faceau parte dintr-o grupare ce planuia livrarea de armament catre organizatia terorista Fortele Armate Revolutionare din Columbia FARC), au fost arestati in Muntenegru, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. continuă pe Hotnews

Doi romani arestati pentru ca voiau sa vanda arme teoristilor

Doi cetateni romani si un fost deputat italian, care faceau parte dintr-o grupare ce planuia livrarea de armament catre organizatia terorista Fortele Armate Revolutionare din Columbia FARC), au fost arestati in Muntenegru, potrivit agentiei Mediafax care citeaza surse judiciare.

Doi romani au fost prinsi in timp ce livrau arme catre FARC

Doi cetateni romani si un fost deputat italian, care faceau parte dintr-o grupare ce planuia livrarea de armament catre organizatia terorista Fortele Armate Revolutionare din Columbia FARC), au fost arestati in Muntenegru, informeaza Mediafax.

Cinci politisti italieni, raniti dupa o urmarire in trafic cu doi romani

Cinci agenti de politie italieni au fost raniti dupa ce masina de serviciu a fost lovita de un vehicul in care erau doi romani, in cursul unei urmariri desfasurate in apropiere de Verona, potrivit.

Fost deputat, condamnat pentru profanare de morminte

Judecatoria Braila a mentinut sentinta initiala pentru Metin Cerchez: un an de inchisoare cu suspendare. Fostul deputat al minoritatii turce din Romania, Metin Cerchez, a fost condamnat, vineri, de Judecatoria Braila, la un an de inchisoare cu suspendare, pentru profanare de morminte. De fapt, instanta a mentinut prima sentinta, anuntata in 2012, la care inculpatul a facut recurs. Procesul a ajuns la Curtea de Apel Galati, de unde a fost retrimis la Judecatoria Braila. Nici de data aceasta insa hotararea nu este definitiva, ea putand fi de asemenea atacata la Curtea de Apel.

Sotia unui afacerist retinut de DIICOT, fost deputat PNL, numita manager al maternitatii groazei din Iasi

Ex-parlamentarul iesean Cristina Dobre a fost numit manager interimar al Maternitatii Elena Doamna din Iasi, dupa ce conducerea acestei institutii a fost demisa urmare a mortii in conditii neclare a unui bebelus.

Mircea Badea: Nu dau doi bani pe compunerea pe care a facut-o DNA si i-a dat-o pentru publicare unui ofiter sub acoperire

Mircea Badea spune ca nu este deloc impresionat de documentul DNA publicat astazi de Robert Turcescu si care arata ca Elena Udrea ar fi luat mita din despagubirea ANRP. Nu dau doi bani pe compunerea pe care a fac.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii. Elevii, obligati sa vada cum profesorul lor a fost ares de viu

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid. UPDATE 3: Un purtator de cuvant al armatei pakistaneze a anuntat ca sase suspecti teroristi sunt morti iar operatiunea militara impotriva talibanilor care au atacat scoala din Peshawar este aproape incheiata .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )