Libnet.ro
UNICEF

23:31

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion. Printre victime se afla si doi soti originari din localitatea Tulnici din judetul Vrancea, care plecasera din tara pentru un loc de munca mai bine platit, spune primarul comunei din care provin cei doi romani. continuă pe Adevărul

Doi romani morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un.

Cinci victime in urma unui accident rutier produs pe DN 1 A

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident produs duminica seara pe drumul national 1 A, in localitatea damboviteana Crevedia, unde un sofer a intrat pe contrasens, masina sa izbindu-se frontal de un autovehicul care circula regulamentar.

Doi romani au murit in Marea Britanie, intr-un accident rutier teribil

Doi romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie in care au fost implicate un autoturism si un camion, potrivit.

Un barbat a decedat si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier pe DJ 601 Giurgiu

Un barbat in varsta de 65 de ani din Bucuresti a decedat si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata seara pe DJ 601 in afara localitatii Crevedia Mare, judetul Giurgiu, informeaza Agerpres.

Doi romani au murit, intr-un accident pe o autostrada din Marea Britanie

Cinci persoane, intre care care doi romani, au murit, iar altele au fost ranite, in centrul Marii Britanii, in apropierea orasului Birmingham, dupa ce un camion s-a ciocnit cu o masina.

VIDEO Accident rutier filmat live pe DN1. Trei autoturisme se ciocnesc violent din cauza nerespectarii distantei in trafic

Un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, produs pe DN1, in zona localitatii Unirea din Alba, a fost filmat live de catre un alt participant la trafic.

Mopedist fara permis de conducere si sub influenta alcoolului, implicat intr-un accident rutier

Un tanar de 27 de ani risca sa stea ani buni la inchisoare dupa ce a condus un vehicul fara permis, in stare de ebrietate, si a provocat un accident rutier, intrand pe o strada unde era interzis accesul tuturor autovehiculelor.

SOCANT! Bassist-ul unei trupe din Cluj a murit intr-un accident rutier GRAV: Corpul i-a fost proiectat intr-un rau (VIDEO)

E doliu in muzica romaneasca dupa ce un cantaret a murit in urma unui teribil accident rutier! Basistul trupei clujene FUNKorporation a murit dupa ce a fost lovit de o camioneta. Totul s-a.

Doi copii de 5 si 6 ani au ajuns in stare grava la spital in urma unui accident rutier provocat de tatal acestora. Barbatul se intorcea de la o aniversare

Doi copii de 5 si respectiv 6 ani au ajuns in stare grava la spital dupa ce masina condusa de tatal lor s-a izbit violent de o autospeciala. Se presupune ca tatal celor doi micuti era in stare de ebrietate, dupa ce a petrecut de Sfintii imparati Constantin si Elena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )