Libnet.ro
UNICEF

21:30

Doi romani au murit in Marea Britanie, intr-un accident rutier teribil

B1 B1,
Doi romani au murit in Marea Britanie, intr-un accident rutier teribil

Doi romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie in care au fost implicate un autoturism si un camion, potrivit. continuă pe B1

ISIS revendica atentatul in care 22 de copii si de adolescenti au murit. Marea Britanie ridica gradul amenintarii de securitate la nivel critic

Marea Britanie a ridicat gradul amenintarii de securitate la nivelul critic, ceea ce inseamna ca un atac este acum iminent, a anuntat marti seara premierul Theresa May, dupa o reuniune a comitetului guvernamental de urgenta COBRA, transmite BBC.

Doua femei de etnie roma din Romania, atacate in plina strada de doi barbati in Marea Britanie. Care este motivul (VIDEO)

Situatie tensionata intre doua persoane de etnie roma si doi englezi. O filmare publicata pe Facebook de un martor descrie exact cum s-a intamplat totul. Doua femei de etnie.

Doi romani au murit, intr-un accident pe o autostrada din Marea Britanie

Cinci persoane, intre care care doi romani, au murit, iar altele au fost ranite, in centrul Marii Britanii, in apropierea orasului Birmingham, dupa ce un camion s-a ciocnit cu o masina.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion. Printre victime se afla si doi soti originari din localitatea Tulnici din judetul Vrancea, care plecasera din tara pentru un loc de munca mai bine platit, spune primarul comunei din care provin cei doi romani.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un.

Doi romani morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion.

Tragedie: O familie de romani si-a gasit sfarsitul intr-un accident pe o autostrada din Marea Britanie

Groaznicul accident rutier a avut loc miercuri dimineata, pe autostrada M6. Doi soti din comuna vranceana Tulnici au fost striviti de un autocamion.

SOCANT! Bassist-ul unei trupe din Cluj a murit intr-un accident rutier GRAV: Corpul i-a fost proiectat intr-un rau (VIDEO)

E doliu in muzica romaneasca dupa ce un cantaret a murit in urma unui teribil accident rutier! Basistul trupei clujene FUNKorporation a murit dupa ce a fost lovit de o camioneta. Totul s-a.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, dupa explozia de pe Manchester Arena: in momentul de fata, nu avem indicii ca ar fi si cetateni romani. Vom sti cu exactitate dupa-amiaza

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a precizat, marti dimineata, ca pana in momentul de fata, nu exista indicii ca ar fi fost cetateni romani pe Manchester Arena, in momentul in care o explozie a izbucnit, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande, cauzand moartea a 22 de persoane, intre care si copii, si ranirea altor 59.

Ununea Europeana a aprobat mandatul de negociere cu Marea Britanie in chestiunea Brexitului

Cele 27 de state ale Uniunii Europene fara Marea Britanie) au adoptat, luni, mandatul de negociere pe care-l incredinteaza negociatorului-sef al Comisiei Europene, Michel Barnier, in vederea desfasurarii tratativelor cu Marea Britanie pentru Brexit.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )