Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doi romani au murit in Bulgaria intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
Doi romani au murit in Bulgaria intr-un accident rutier

Doi romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc duminica pe drumul dintre Razgrad si Rus. continuă pe România Liberă

DOLIU SOC in televiziune: Una dintre cele mai indragite prezentatoare A MURIT intr-un accident rutier!

Soc in mass media! Una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul ecran ne-a parasit la doar 35 de ani. Tanara prezentatoare Emily Hartridge a murit intr-un accident auto produs in sudul Londrei. Anuntul.

TRAGEDIE Doi romani au murit intr-un accident in Bulgaria: familia se intorcea din vacanta

Doi romani au murit intr-un accident rutier produs pe un drum principal din Razgrad Ruse. Famila se intorcea acasa din concediu. Un copil de 8 ani se afla in coma la spital.

VIDEO Doi romani au murit in urma unei puternice furtuni in Grecia. Alti patru turisti au pierit in timpul vijeliei

Doi romani, o femeie si un copil, au murit in Nea Plagia, dupa ce acoperisul restaurantului unde se aflau s-a prabusit din cauza unei puternice furtuni care a afectat nordul Greciei, anunta BBC. in timpul vijeliei, si-au mai pierdut viata alti patru turisti, iar 30 de persoane au fost ranite.

Italia: Patru romani, morti intr-un accident rutier, in provincia Forli-Cesena (FOTO)

Tragedie cumplita, duminmicadimineata, in Italia. Patru tineri romani cu varste de 14, 17, 19 si 35 de ani au murit intr-un groaznic accident rutier la SantAndrea, in provincia Forli- Cesena.

Giurgiu: Doi minori, victime ale unui accident rutier

Un baiat in varsta de cinci ani, cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare, a fost preluat cu u.

Patru tineri romani au murit intr-un accident in Italia. Impact nimicitor dupa ce masina a lovit un zid de pe marginea soselei

Un grav accident de circulatie a curmat viata a patru tineri romani, scrie rotalianul. ro, accidentul avand loc duminica, 14 iulie 2019, in cursul diminetii.

Accident in Bulgaria: Doi romani au murit, un copil de 8 ani e in coma la spital

Doi romani au murit pe loc si alti doi au fost raniti, printre care un copil de 8 ani, in urma unui accident rutier grav produs, diminica, pe drumul Razgrad - Ruse, langa satul Osenet.

Accident rutier mortal pe soseaua de centura din Petrosani. Un tanar a decedat dupa ce a fost lovit de un autoturism

Un tanar a murit intr-un accident rutier petrecut, joi seara, pe soseaua de centura a municipiului Petrosani. A fost lovit de un autoturism.

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani.

Doi romani au murit in Grecia, din cauza fenomenelor meteo extreme - VIDEO

Doi cetateni romani, o femeie si un baiat de 8 ani, si-au pierdut viata dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia regiunea Halkidiki ) s-a prabusit ca urmare a fenomenelor meteo extreme vant foarte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )