Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doi romani sunt pe lista recordurilor all-time de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Doi romani sunt pe lista recordurilor all-time de la Roland Garros

Site-ul oficial al Roland Garros gazduieste o lista a recordurilor competitiei, din toate timpurile. Doi sportivi romani se afla in acest club select. continuă pe Online Sport

Roland Garros 2017: Marius Copil si Ana Bogdan si-au aflat si ei adversarii din primul tur

Cei doi romani care au trecut de calificarile turneului de la Roland Garros, Marius Copil si Ana Bogdan, au aflat cu cine vor juca in primul tur de pe tablourile principale. Primul a avut ghinion, in vreme ce Ana poate fi multumita.

Ana Bogdan, dupa saptamana de vis de la Roland Garros: Mananc tenis, visez tenis, sunt onorata sa fiu pe tabloul principal

Ana Bogdan 106 WTA) a reusit, dupa evolutii solide avute in ultima saptamana, sa se califice in premiera pe tabloul principal de la Roland Garros. Mananc tenis, visez tenis, sunt onorata sa fiu aici, a precizat sportiva in varsta de 24 de ani, dupa victoria cu Virginie Razzano Franta - 246 WTA, sportiva care in 2009 se afla pe locul 16 lume).

Romancele si-au aflat adversarele in primul tur la Roland Garros. Adversar surpriza pentru Simona Halep (FOTO)

Romancele care vor participa la turneul de la Roland Garros si-au aflat adversarele. Vestile sunt partial bune pentru unele din jucatoare, pentru altele urmand meciuri grele. in cazul.

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, in bratele lui barbat inainte de Roland Garros. Cum i-a surprins antrenorul sau (FOTO)

Simona Halep asteapta cu nerabdare sa joace la Roland Garros, iar inainte de primul meci incearca sa se relaxeze in timp ce se antreneaza. Sportiva a facut sambata dimineata un.

Simona Halep, in bratele unui barbat inainte de Roland Garros. Cum i-a surprins antrenorul sau (FOTO)

Simona Halep asteapta cu nerabdare sa joace la Roland Garros, iar inainte de primul meci incearca sa se relaxeze in timp ce se antreneaza. Sportiva a facut sambata dimineata un.

Roland Garros: Marius Copil va juca duminica, de la ora 12:00, impotriva lui Albert Ramos-Vinolas

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul disputelor din prima zi a competitiei, Romania urmand sa fie reprezentata doar de Marius Copil. Aflat pe locul 93 in ierarhia ATP, Copil il va intalni, de la ora 12:00, pe terenul 3, pe Albert Ramos-Vinolas Spania, cap de serie numarul 19 si locul 20 ATP).

Programul romanilor in prima zi la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru ziua de duminica, prima a competitiei din acest an.

Roland Garros: Simona Halep s-a antrenat sambata alaturi de Anastasija Sevastova

Cap de serie numarul trei, Simona Halep s-a antrenat, sambata, pe terenul 1 de la Roland Garros alaturi de jucatoarea Anastasija Sevastova Letonia - 18 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )