Libnet.ro
UNICEF

18:30

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Hotnews Hotnews,
 PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Romancele si-au aflat adversarele in primul tur la Roland Garros. Adversar surpriza pentru Simona Halep (FOTO)

Romancele care vor participa la turneul de la Roland Garros si-au aflat adversarele. Vestile sunt partial bune pentru unele din jucatoare, pentru altele urmand meciuri grele. in cazul.

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

Mats Wilander, inainte de startul Roland Garros-ului: Odata ce va reusi sa castige un Grand Slam, sunt sigur ca Simona Halep va castiga mai multe

Au mai ramas putine zile pana la startul Roland Garros-ului 28 mai - 11 iunie 2017), competitie de Grand Slam unde Simona Halep este vazuta de specialisti drept una din marile favorite. Mats Wilander expert Eurosport si fost mare campion - castigator a sapte Grand Slam-uri de-a lungul carierei) a precizat intr-un interviu care sunt sansele Simonei sa ridice trofeul pe Philippe Chatrier si ce ii lipseste pentru a face pasul spre cucerirea unor competitii precum Roland Garros-ul, Wimbledon-ul, US Open-ul sau Australian Open.

Roland Garros 2017. Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Paris. Nu va avea o misiune usoara in primul tur

Simona Halep si-a aflat prima adversara din turneul de la Roland Garros 2017, care va incepe duminica in capitala Frantei.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul trei, se va duela cu Jana Cepelova Slovacia, locul 88 WTA), in primul tur al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Simona Halep a decis in privinta participarii la Roland Garros

Simona Halep25 de ani) a ajuns de marti la Paris, acolo unde se va pregati pentru startul in cel de-al doilea Grand Slam al anului,Roland Garros, turneu ce se va desfasura in perioada 28 mai.

Simona Halep, aproape sa rateze Roland Garros: RMN-ul facut dupa finala de la Roma arata ca are un ligament rupt (FOTO)

Vesti proaste pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis din Romania are sanse foarte mari sa rateze al doilea turneu de Grand Slam a anului, cel de la Roland Garros, ca urmare a unei accidentari suferite dupa.

Simona Halep a aflat verdictul medicilor. Ce sanse are sa joace la Roland Garros

Simona Halep, vazuta drept favorita la castigareaRoland Garros-ului, ar putea rata participarea la turneul care incepe pe 28 mai, scrie GSP. Halep a postat pe contul de Instagram o fotografie,.

Simona Halep in pericol sa rateze participarea la Roland Garros

Accidentata la glezna in timpul finalei de la Roma, Simona Halep a aflat, marti, verdictul medicilor in privinta sanselor de a evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep: RMN-ul arata un ligament rupt. Medicii spun ca am 50% sanse de recuperare pana la Roland Garros

Simona Halep a anuntat, miercuri, pe contul personal de Instagram, ca are un ligament rupt dupa accidentarea suferita in finala turneului Premier 5 de la Roma. Conform medicilor, jucatoarea noastra are 50% sanse de recuperare pana la startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3283 seconds )