Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi soti din Arad au murit de coronavirus la doar patru zile diferenta

Antena3 Antena3,
Doi soti din Arad au murit de coronavirus la doar patru zile diferenta

Pana cand moartea ne va desparti. Un juramant pe care doi pensionari din Arad l-au tinut pana la sfarsit si chiar dincolo de el. continuă pe Antena3

Jandarmii i-au cerut unui barbat din Arad sa fie martor pentru un proces verbal, apoi l-au amendat cu 10.000 de lei pentru ca figura ca izolat la domiciliu

Un barbat din Arad care se afla pe strada si a fost solicitat de jandarmi sa asiste ca martor la o procedura de afisare a unui proces verbal, a fost amendat si el cu 10. 000 de lei, dupa ce s-a constatat ca in baza de date figura ca persoana aflata in autoizolare la domiciliu.

Tragedia din spatele ultimului deces provocat de coronavirus in Alba. Doi soti au murit la cateva zile unul dupa altul

Epidemia provoaca veritabile tragedii in Romania. Este si cazul unei familii din Alba, cu doua decese la cateva zile distanta unul de altul.

CORONAVIRUS. Alti patru pacienti depistati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a urcat la 685

Alti patru pacienti confirmati cu COVID-19 au murit, astfel ca bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2 din Romania a urcat la 685. Potrivit Grupului de.

TripAdvisor concediaza 900 de angajati, din cauza crizei coronavirus COVID-19

TripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme online de sfaturi de calatorie din lume, se vede si ea nevoita sa faca disponibilizari de personal, ca urmare a crizei coronavirus COVID-19, care a afectat puternic turismul.

Dragos Patroi: Amintiri din viitor despre coronavirus, deficit bugetar si masuri economice

S-a vorbit foarte intens, in ultimul timp, despre masurile necesare pentru sustinerea mediului de afaceri. O spun din capul locului ca abordarea de genul sa suporte statul tot mie personal nu mi se pare una realista si nici sustenabila. De aceea, cred ca am fi ipocriti sa spunem ca nu s-au luat masuri care sa vina in sprijinul mediului de afaceri - decontarea somajului tehnic de la buget, amanarea termenului scadent la plata obligatiilor fiscale nascute dupa data de 21 martie 2020 pentru un termen de pana la 30 de zile de la terminarea starii de urgenta, acordarea bonificatiilor pentru plata la termenul scadent din data de 25 aprilie 2020 a anumitor categorii de obligatii fiscale sau programul de garantare a creditelor si de subventionare a dobanzilor sunt exemple palpabile in acest sens.

Oraselul de poveste, pustiu din cauza pandemiei: oamenii doar viseaza la invazia turistilor

Imaginea de mai sus nu este o fantezie realizata in Photoshop, ci un orasel care traia aproape exclusiv din turism, iar acum este parasit. Hallstatt este o localitate din Austria cu doar 780.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )