Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oraselul de poveste, pustiu din cauza pandemiei: oamenii doar viseaza la invazia turistilor

Playtech Playtech,
Oraselul de poveste, pustiu din cauza pandemiei: oamenii doar viseaza la invazia turistilor

Imaginea de mai sus nu este o fantezie realizata in Photoshop, ci un orasel care traia aproape exclusiv din turism, iar acum este parasit. Hallstatt este o localitate din Austria cu doar 780. continuă pe Playtech

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8%, din cauza pandemiei

Statele Unite au inregistrat o scadere economica de 4,8% in primul trimestru al anului 2020, din cauza pandemiei provocate de coronavirus, anunta administratia Donald Trump.

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei in 25.

Statul New York anuleaza alegerile prezidentiale primare, din cauza pandemiei de coronavirus

Statul New York a anulat luni alegerile prezidentiale primare, care fusesera deja amanate de la sfarsitul lunii aprilie pentru date de 23 iunie, din cauza ingrijorarilor ca scrutinul ar fi un risc inutil in timpul pandemiei de coronavirus.

Live Nation si-a schimbat politica de rambursare a biletelor pentru concertele amanate din cauza pandemiei

Live Nation, unul dintre principalii promoteri de concerte din lume, si-a schimbat politica de rambursare a biletelor pentru concertele amanate din cauza pandemiei.

Dezastrul uitat din cauza pandemiei

Incendiile devastatoare din Australia si pagubele uriase, unele de nerecuperat, produse de acestea au trecut in planul doi pe motiv de. pandemie.

ONU: Jumatate din muncitorii lumii risca sa ramana fara slujbe din cauza pandemiei. 1,6 miliarde de oameni, loviti economic de COVID-19

Anunt ingrijorator de la Organizatiei Internationale a Muncii OIM): aproape jumatate din forta de munca globala, 1,6 miliarde de oameni, sunt in pericol iminent de a ramane fara mijloace de trai din ca.

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent din cauza pandemiei

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coronavirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo, citate de CNBC.

Ramas fara parada din cauza pandemiei de coronavirus, Putin deschide o ancheta istorica impotriva Finlandei. Nici Stalin nu s-a gandit la asa ceva

Rusia lui Putin deschide un dosar cu valente istorice fara precedent impotriva Finlandei, neimaginat nici macar pe vremea Uniunii Sovietice.

De la cultivatorii de coca din Peru la dealerii din Paris, comertul cu droguri a intrat in recesiune din cauza pandemiei

Pandemia COVID-19 nu a ocolit comertul international cu droguri. De la regiunile aride ale cartelurilor de-a lungul granitei SUA-Mexic la campurile de coca din Anzi la traficantii de pe strazile Londrei si Parisului, industria se confrunta cu aceleasi obstacole ca si afacerile legitime.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coroanvirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )