Libnet.ro
UNICEF

12:15

Doi soti din Chisinau vor face inchisoare dupa ce au exploatat sexual sapte fete, inclusiv minore

Adevărul Adevărul,
Doi soti din Chisinau vor face inchisoare dupa ce au exploatat sexual sapte fete, inclusiv minore

Doi soti din Chisinau, care au traficat in scop de exploatare sexuala comerciala, in perioada 2016-2017, sapte fete, dintre care doua nu aveau implinita varsta majoratului, au fost condamnati la ani grei de inchisoare. continuă pe Adevărul

Cum au devenit doi soti din Buzau afaceristi la 60 de ani. Stimulentul care i-a convins sa se intoarca in tara

Niciodata nu e tarziu sa-ti reconfigurezi viata si sa intri in afaceri. O dovedesc sotii Victoria si Tomita Mititelu, ambii de 60 de ani, doi buzoieni care s-au intors din Italia pentru a-si deschide un atelier de confectii metalice cu ajutorul unor fonduri obtinute prin Diaspora Start-up.

Doi soti morti intr-un oribil accident in Dolj. Si-au pierdut viata pe loc dupa ce au intrat cu masina intr-un TIR

Doi soti si-au pierdut viata miercuri, in urma unui accident teribil, dupa ce masina lor a intrat pe contrasens si s-a lovit de un TIR. Un barbat de 60 de ani se afla la volanul unui autoturism pe DN 65,.

Presedintele Iohannis intrebat daca Raed Arafat va fi mentinut in functie: Premierul si echipa vor face o analiza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, ca premierul Ludovic Orban si echipa sa vor face o analiza a activitatii lui Raed Arafat la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si vor decide daca trebuie sau nu mentinut in aparatul guvernamental, informeaza Mediafax.

Au postat fotografii pe Facebook de la petrecerea minunata la care participau, doar ca atunci cand s-au intors acasa, doi soti din judetul Buzau au crezut ca nu vad bine! Au inteles imediat ce greseala cumplita au facut!

Au postat fotografii pe Facebook de la petrecerea minunata la care participau, doar ca atunci cand s-au intors acasa, doi soti din judetul Buzau au crezut ca nu vad bine! Au inteles imediat ce greseala.

VIDEO Criza politica de la Chisinau. Reprezentantii blocului ACUM, dupa discutiile cu Dodon pentru un nou premier: in aceasta functie poate fi doar Maia Sandu, cu actuala garnitura de ministri

Reprezentantii blocului ACUM s-au intalnit miercuri cu presedintele moldovean Igor Dodon si insista ca premier sa fie numita tot Maia Sandu. in cea de a doua zi a crizei politice de la Chisinau, unde Guvernul Maia Sandu a fost demis la 5 luni de la instalare, prin motiune de cenzura depusa de socialistii lui Dodon, Blocul ACUM anunta ca este pregatit de negocieri cu Partidul Socialistilor pentru formarea unei noi coalitii majoritare, cu conditia ca echipa Executivului sa ramana neschimbata, scrie presa de la Chisinau.

Un barbat a fost condamnat la aproape 7 ani de inchisoare dupa ce si-a biciuit fiicele in varsta de 6, 8 si 11 ani

Un barbat din Alba care si-a batut fiicele, in varsta de 6, 8 si 11 ani, cu biciul, dupa ce au vopsit cainele pe picioare cu vopsea albastra, a fost condamnat la 6 ani si 10 luni de inchisoare. Sentinta Judecatoriei Aiud nu este definitiva, transmite Mediafax.

Invitatie la dezbatere, adresata celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Universitatea din Bucuresti si Europa FM lanseaza o invitatie publica candidatilor aflati in turul a.

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Un roman din Marea Britanie marturisire naucitoare dupa aproape sase ani. Este infiorator ce a putut sa faca

Un roman a pledat vinovat luni la acuzatia ca a ucis-o, acum aproape sase ani, pe britanica Valerie Graves, o crima care a socat comunitatea din Bosham, in West Sussex Anglia), transmite Press.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )