Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un roman din Marea Britanie marturisire naucitoare dupa aproape sase ani. Este infiorator ce a putut sa faca

Antena3 Antena3,
Un roman din Marea Britanie marturisire naucitoare dupa aproape sase ani. Este infiorator ce a putut sa faca

Un roman a pledat vinovat luni la acuzatia ca a ucis-o, acum aproape sase ani, pe britanica Valerie Graves, o crima care a socat comunitatea din Bosham, in West Sussex Anglia), transmite Press. continuă pe Antena3

Ce a putut sa faca un roman intr-o sectie de votare din Marea Britanie? Oamenii au incremenit! (VIDEO)

Un roman din Marea Britanie a reusit sa ii uimeasca pe toti cei prezenti intr-o sectie de votare dinJersey Island. Dupa ce a votat, barbatul s-a asezat la pianul aflat in incinta de vot si a.

inchisoare pe viata pentru un roman care a omorat o femeie din Marea Britanie cu un ciocan (FOTO)

Un barbat din Dej a fost condamnat, luni,la inchisoare pe viata de o instanta din Marea Britanie pentru uciderea, in 2013, a unei femei de 55 de ani din localitatea Bosham folosindu-se de un ciocan,.

Twitter va pune la dispozitie instrumente speciale pentru reclamarea informatiilor gresite privind procesul de votare, inainte de alegerile din Marea Britanie

Twitter a anuntat ca utilizatorilor le va fi mai usor sa reclame informatiile inselatoare referitoare la procesul de votare din Marea Britanie, in cadrul alegerilor din 12 decembrie, la mai putin de o luna dupa ce interdictia globala privind publicitatea politica va intra in vigoare, scrie Business Insider.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Coada de zeci de persoane la Stratford, duminica seara. Romanii din Marea Britanie, a doua comunitate din diaspora la nivel de prezenta pana in acest moment (VIDEO)

Romanii din Marea Britanie s-au prezentat in numar mare la urne, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, depasind pragul de 100. 000 de voturi inregistrate. Desi per ansamblu scrutinul s-a desfasurat.

CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD: Asta arata ca nu gandeste!

CTP a avut o reactie naucitoare, dupa scnadalul Dancila Manda din PSD, dupa ce cel din urma a jignit-o. Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Manda, a protestat prin demisie: nu mai este sefa de campanie a liderului PSD. CTP, reactie naucitoare, dupa scandalul Dancila Manda din PSD Gazetarul CTP a intrat, in direct, .

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza sambata si duminica romanii din Diaspora in Marea Britanie

DIASPORA VOT MAREA BRITANIE Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

Uniunea Europeana, Franta, Germania si Marea Britanie dau un ultimatum Iranului pe tema programului nuclear

Franta, Marea Britanie, Germania si Uniunea Europeana au cerut, luni, Iranului sa respecte prevederile Acordului Nuclear din 2015 in caz contrar putandfi declansat un mecanism de reimpunere a sanctiunilor e.

VIDEO Avertismente de inundatii in Marea Britanie, in timp ce ploile torentiale continua

Zeci de avvertizari de inundatii au fost emise in Marea Britanie, iar specialistii se asteapta ca ploaia torentiala sa nu se opreasca in zilele urmatoare, scrie Euronews.

Marea Britanie, aproape de cel mai redus ritm de crestere a economiei din ultimul deceniu

Economia britanica a inregistrat in trimestrul trei din 2019 aproape cel mai redus ritm de crestere .

LIVE - PREZENTA LA VOT iN DIASPORA Peste 232.000 de romani au votat pana sambata, ora 18:00, dintre care aproape 207.000, la sectii. Comunitatile din Italia si Marea Britanie raman cele mai active Ritmul a urcat la circa 20.000 de voturi pe ora

UPDATE Un numar de 212. 860 de romani din strainatate au votat pana sambata, ora 17:00. Dintre acestia, 207. 295 au votat in sectii, in timp ce alti 25. 189 au votat prin corespondenta. Cel mai mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2441 seconds )