Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doi tineri de 16 si 19 ani au fost retinuti, dupa ce au ucis in bataie un barbat din Blaj

B1 B1,
Doi tineri de 16 si 19 ani au fost retinuti, dupa ce au ucis in bataie un barbat din Blaj

Doi tineri de 16 si 19 ani au agresat un barbat in noaptea de 5 septembrie, din cauza consumului de baturi alcoolice si a unui conflict spontan. Inculpatiil-au lovit cu pumnii si picioarele asupra. continuă pe B1

Detalii socante din dosarul crimei de la Blaj. Doi tineri de 16 si 18 ani, arestati pentru violente greu de imaginat

Detalii socante ies la iveala in urma cercetarilor efectuate in cazul crimei ce a avut loc duminica la Blaj. Doi adolescenti in varsta de 16, respectiv 18 ani, de etnie rroma, au batut cu bestialitate un barbat ramas necunoscut, astfel incat acesta a murit in ambulanta care il transporta la spital.

VIDEO Doi tineri plini de muschi si-au impartit pumni cu nemiluita, la iesirea din Dambovita Mall

A fost bataie ca la usa cortului, la proaspatul inaugurat Dambovita Mall. Doi tineri plini de muschi si-au impartit pumni cu nemiluita, chiar daca, la toata scena au asistat si copii si chiar femei gravide.

Doi barbati acuza ca au fost batuti cu bestialitate de politisti, in Bucuresti: Ne-au descaltat si ne-au dat la talpi. Procurorii au inceput ancheta

Faptele ar fi avut loc in Sectorul 4, la ora 1. 30 noaptea. Cei doi barbati, unul de 39 de ani, celalalt de 51 de ani, spun ca se aflau pe strada si le-au atras atentia unor politisti ca nu poarta masca de protectie. Acestia s-ar fi razbunat pe ei, i-ar fi incatusat si i-ar fi dus pe un teren viran, unde i-ar fi batut cu bastoanele. Procurorii au inceput ancheta in rem, pentru purtare abuziva.

Doi tineri urcau pe Valea Jepilor cand au inceput sa vomite. Parintii au chemat imediat salvatorii montani. Ce au patit

Salvamontistii din Busteni au intervenit, sambata,in sprijinul a doi tineri carora li s-a facut rau in timp ce urcau pe munte, acuzand varsaturi si usoare stari febrile.

Trei tineri aflati in cautare nationala si internationala, retinuti de ofiterii de investigatie

Trei tineri, cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani, aflati in cautare pentru savarsirea infractiunilor de furt, jaf si talharie, au fost retinuti ca urmare a actiunilor intreprinse de ofiterii de investigatiidin cadrul Inspectoratului national de investigatii.

Opt fosti angajati ai unei companii de constructii din Chisinau, retinuti dupa ce 70 de clienti nu si-au mai vazut apartamentele pentru care au platit

Opt fosti angajati ai companiei de constructii Glorinal au fost retinuti luni, 7 septembrie, dupa ce ar fi folosit in scopuri personale banii investiti de persoanele care intentionau sa achizitioneze un apartament in Chisinau. Prin urmare, compania a falimentat, iar clientii companiei au ramas fara apartamente si fara banii investiti.

VIDEO Scandal si bataie in curtea Catedralei Mitropolitane Iasi. 19 persoane au fost duse la Politie, trei fiind retinute

Trei barbati au fost retinuti la Iasi dupa un scandal pe care l-au provocat in curtea Mitropoliei din Iasi. Joi, imediat dupa slujba, mai multi vasluieni s-au batut si au facut scandal in curtea Catedralei Mitropolitane Iasi.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )