Libnet.ro
UNICEF

12:30

Doi barbati acuza ca au fost batuti cu bestialitate de politisti, in Bucuresti: Ne-au descaltat si ne-au dat la talpi. Procurorii au inceput ancheta

Antena3 Antena3,
Doi barbati acuza ca au fost batuti cu bestialitate de politisti, in Bucuresti: Ne-au descaltat si ne-au dat la talpi. Procurorii au inceput ancheta

Faptele ar fi avut loc in Sectorul 4, la ora 1. 30 noaptea. Cei doi barbati, unul de 39 de ani, celalalt de 51 de ani, spun ca se aflau pe strada si le-au atras atentia unor politisti ca nu poarta masca de protectie. Acestia s-ar fi razbunat pe ei, i-ar fi incatusat si i-ar fi dus pe un teren viran, unde i-ar fi batut cu bastoanele. Procurorii au inceput ancheta in rem, pentru purtare abuziva. continuă pe Antena3

Imagini terifiante in Prahova. Cum au fost batuti un politist si sotia lui. S-a intamplat sub privirile tuturor

In Romania secolului XXI, cand, in mod normal, organele de politie ar trebui sa impuna respect si sa aplice legea indiferent de persoanele care o incalca, aflam despre politisti batuti in plina strada, fara pic de mila. Cum au fost batuti un politist si sotia lui Au ajuns la ordinea zilei bataile in plina strada .

Bataie in parte in centrul Focsaniului, in fata unei sali de jocuri de noroc. Doi barbati au fost retinuti

In urma violentelor, au cazut victime si niste geamuri. La fata locului sunt jandarmi si politisti care au linistit, pe moment, spiritele.

Charlie Sheen, transformare incredibila la 55 de ani. Poveste devastatoare de viata pentru actorul din Doi barbati si jumatate

Considerat a fi unul dintre cei mai bine platiti actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, Charlie Sheen are o poveste de viata nu tocmai frumoasa. Destinul actorului din Doi barbati si jumatate a fost guvernat de droguri, alcool si femei. Charlie Sheen si povestea sa devastatoare de viata Despre Charlie Sheen se stie .

Doi barbati din Caracal au fost retinuti dupa ce au rapit o femeie din casa

Doi barbati din municipiul Caracal au fost retinuti pentru lipsire de libertate, amenintare si viola.

Doi barbati, retinuti pentru falsificarea de bancnote euro

Doi barbati din judetul Constanta au fost retinuti pentru falsificarea de bancnote euro, in urma perchezitiilor politistii si procurorii gasind 175 de asemenea bancnote, totalizand peste 60. 000 de euro.

Doi barbati din Caracal, retinuti dupa ce au urcat o femeie in masina, cu forta

Doi barbati din Caracal au fost retinuti pentru lipsire de libertate, amenintare si violare de domiciliu dupa ce au intrat in locuinta unui barbat din Corabia, au urcat-o pe concubina acestuia intr-o masina si apoi au plecat cu femeia impotriva vointei ei intr-o directie necunoscuta, transmite Agerpres.

Sex cu forta. Doi barbati, cercetati de Politie pentru racolarea unor minore

Doi barbati sunt cercetati pentru trafic de minori in scopul exploatarii sexuale si proxenetism, fiind banuiti ca ar fi racolat mai multe tinere in scopul exploatarii sexual.

Alte doua decese in Olt. Doi barbati diagnosticati cu COVID-19 au murit in spitalele din Slatina si Caracal

Virusul SARS-CoV-2 a mai facut doua victime in judetul Olt, numarul persoanelor decedate care au fost testate pozitiv ajungand, astfel, la 43.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )