Libnet.ro
UNICEF

17:00

Doi tineri se aflau in masina pe Autostrada Soarelui cand au fost opriti de Politie. Cuplul a coborat din masina si a scos un bagaj. Cand au deschis valiza oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce era in interior (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Doi tineri se aflau in masina pe Autostrada Soarelui cand au fost opriti de Politie. Cuplul a coborat din masina si a scos un bagaj. Cand au deschis valiza oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce era in interior (VIDEO)

Doi tineri, mai exact un cuplu,se deplasau cu masina pe Autostrada Soarelui cand au fost opriti de Politie. Acestia veneau din directia Slobozia catre Bucuresti. in portbagajul masinii cei doi. continuă pe Antena3

VIDEO Traficant de droguri, prins pe Autostrada Soarelui cu 6 kilograme de cannabis in portbagaj

Un barbat si concubina sa sunt cercetati de politisti oentru trafic international de droguri, dupa ce in masina cu care se deplasau pe Autostrada Soarelui au fost gasite 6 kilograme de cannabis.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor. in ce zone sunt impuse restrictii

Din cauza lucrarilor efectuate la partea carosabila, pe Autostrada Soarelui sunt impuse mai multe restrictii de circulatie. Pe sensul de mers catre Constanta, pe un sector de drum de aproximativ 7 kilometri, circulatia este deviata pe celalalt sens de mers.

Doi tineri raniti grav intr-un accident petrecut pe un drum din Olt

Doi tineri au ajuns la spital cu rani grave dupa ce masina condusa condusa de unul dintre ei a pasarit partea carosabila si a ajuns pe camp.

Doi tineri care aveau asupra lor un troler cu 6 kilograme de cannabis, prinsi de politistii din Bucuresti

Doi tineri au fost retinuti dupa ce au fost prinsi de politisti ca transportau cu un troler 6 kg de cannabis. in momentul in care au fost legitimati, unul dintre tineri a prezentat acte false, avand foto.

Minora din Neamt, umilita pe retelele sociale cu fotografii in ipostaze indecente. Doi tineri au fost retinuti

Doi tineri in varsta de 18, respectiv 19 ani, din localitatile Borca si Farcasa, au fost retinuti de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila si santaj, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al.

Doi tineri care aveau asupra lor un troler cu 6 kilograme de cannabis, prinsi de politisti

Doi tineri care aveau asupra lor un troler cu 6 kilograme de cannabis au fost prinsi de politistii d.

Romanul lasat pe drumuri de doi tineri care i-au cheltuit toti banii din cont in cateva ore: Si fostei sotii i-au disparut 32.000 de lire

Albert Mihailescu si Andrei Lazar, doi tineri din Ploiesti, ambii in varsta de 26 de ani, au reusit sa fure peste 50. 000 de lire sterline din conturi care nu le apartineau, profitand de vulnerabilitatea sistemului bancar romanesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )