Libnet.ro
UNICEF

13:30

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor. in ce zone sunt impuse restrictii

Adevărul Adevărul,
Trafic deviat pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor. in ce zone sunt impuse restrictii

Din cauza lucrarilor efectuate la partea carosabila, pe Autostrada Soarelui sunt impuse mai multe restrictii de circulatie. Pe sensul de mers catre Constanta, pe un sector de drum de aproximativ 7 kilometri, circulatia este deviata pe celalalt sens de mers. continuă pe Adevărul

Liga 1: Partida Universitatea Craiova vs Dinamo se va juca la Severin, din cauza lucrarilor la gazonul de pe Oblemenco

Universitatea Craiova a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca derby-ul cu Dinamo se va juca la Severin. Desi au primit promisiuni ca gazonul de pe Ion Oblemenco va fi schimbat pana la meciul cu Dinamo din etapa a 15-a, oltenii sunt nevoiti sa joace pe Stadionul Municipal Drobeta Turnu Severin.

Se circula in conditii de ceata densa. Restrictii de trafic pe Autostrada Soarelui, in ce zone se lucreaza

Se circula in conditii de ceata pe autostrada Bucuresti Constanta si pe multe artere importante din judetele Ialomita, Constanta, Tulcea si Calarasi. Din acest motiv, pentru a preveni accidentele, soferii sunt sfatuiti de politisti sa ruleze cu prudent, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere, sa nu efectueze manevre periculoase in trafic si sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de vehiculele dinainte.

RADET a inregistrat in 2018 pierderi de circa 64 milioane lei, in principal din cauza conductelor vechi, care pierd caldura, si a apei de adaos

RADET a inregistrat in 2018 pierderi de circa 64 milioane lei, bani ce vor fi compensati de Primaria Capitalei, din bugetul propriu, potrivit unui proiect de hotarare adoptat la ultima sedinta de Consiliu General. Din cele 64 milioane lei, circa 50 milioane reprezinta pierderile de caldura suferite pe retea din cauza uzurii tehnologice si costul apei adaugate pentru a compensa apa care curge in pamant din cauza tevilor sparte. in 2017, RADET a avut pierderi financiare de 80 milioane lei.

Cum o jignea mama Printesei Diana pe aceasta, din cauza relatiei cu Dodi Fayed. Ce a ascuns Casa Regala atatia ani

Cu toate ca Printesa Diana s-a stins intr-un accident din anul 1997, presa o mentine in prim-plan. Cei care o iubesc si acum doresc sa cunoasca multe detalii din viata sa, dat fiind faptul ca a plecat dintre noi prea repede. Iata cum o jignea mama sa! Totul se petrecea din cauza unei relatii amoroase.

Prezentator de la B1 TV, dat afara din cauza lui Cumpanasu. Ce s-a intamplat dupa cazul Caracal

Un prezentator de la B1 TV a fost dat afara din cauza unei legaturi mai vechi cu Alexandru Cumpanasu. Alex Ferariu a incetat colaborarea cu postul de televiziune dupa ce numele sau a aparut in declaratia de avere a candidatului la alegerile prezidentiale. Moderatorul TV l-a imprumutat cu suma de 300. 000 de euro in anul .

Lidia Buble a inceput sa planga din cauza lui Razvan Simion. Ce i-a spus prezentatorul de la Antena 1

Lidia Buble a inceput sa planga pe scena din cauza lui Razvan Simion. Nu de suparare, ci pentru ca iubitul ei i-a facut o declaratie de dragoste in vazul tuturor, iar artista a fost emotionata pana la lacrimi. Vedeta se afla in turneul de promovare a piesei Margarita, iar in acest weekend a cantat intr-un .

in Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor

In Romania, 200 de persoane mor anual din cauza incendiilor si alte 600 sunt spitalizate din aceasta cauza, in conditiile in care o camera este cuprinsa in intregime de flacari in doar trei minute, a declarat, Constantin Nistor, Chief Commercial Officer al Prysmian Group, prezent la conferinta PRIA Fire Safety of Buildings.

CUTREMURATOR! Oana si Viorel Lis si-au vazut moartea cu ochii pe autostrada. Accidentul s-a produs din cauza autoturismului scapat de sub control

Oana Lis si Viorel Lisau trait clipe groaznice la volan. Totul s-a intamplatpe autostrada,miercuri, cand,o anvelopa le-a explodat,in mers. Oanase afla la volan,atun.

O studenta obsedata de slabit a murit din cauza dietei pe care o tinea (FOTO)

O studenta de 20 de ani din Marea Britanie a fost gasita moarta in dormitorul ei din campusul Universitatii din Sussex, dupa ce a tinut o dieta de slabit cu pastile, transmite Daily Mail. Oficialii nu au.

Les Echos: Comisia Europeana se confrunta cu riscul unei noi amanari din cauza Romaniei

Incertitudinea politica din Romania ar putea complica un pic mai mult sarcina presedintelui ales, iar echilibrul politic global risca sa fie fragilizat la nivel european, noteaza Les Echos. Va fi intarzierea. intarziata?, lanseaza cotidianul, in timp ce Ursula von der Leyen, care trebuie sa ii ia locul lui Jean-Claud Juncker la sefia Comisiei Europe, a trebuit deja sa amane, pe 1 decembrie, data la care ea si echipa sa vor trebui sa isi ocupe functiile. Ideea ca trebuie sa astepte doua luni este acum mentionata pe holurile institutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )