Libnet.ro
UNICEF

07:45

Doi tineri care furau de la Caile Ferate, prinsi de jandarmi.

România Liberă România Liberă,
Doi tineri care furau de la Caile Ferate, prinsi de jandarmi.

Doi adolescenti au fost prinsi de jandarmi dupa ce au furat componente de la sistemul de franare al unui vagon de marfa al Cailor Ferate, aflat in conservare in zona garii Bucuresti Triaj, pe care intentionau sa le vanda la centrele de colectare a fierului vechi din zona, informeaza Mediafax. O patrula a Jandarmeriei Capitalei i-a prins, joi seara, pe cei doi tineri, in varsta de 13 ani si, respectiv, 17 ani, acestia avand cu ei un carucior, confectionat artizanal, in care se aflau mai multe . continuă pe România Liberă

Cucu si Repede, cei doi tineri care si-au violat prietenul dupa ce au baut la o petrecere au fost arestati

Constantin Cucu si Gabriel Repede, cei doi tineri care au batut crunt si violat un tanar sucevean de 19 ani dupa ce au baut impreuna la o petrecere, au fost retinuti de politie. in timpul audierilor, cei doi au recunoscut faptele. Tinerii sunt cercetati pentru viol, talharie si vatamare corporala.

Doi romani care vindeau bijuterii false au fost retinuti in Rusia

Doi romani care fac parte dintr-un grup infractional specializat in comercializarea unor bijuterii false, au fost retinuti in regiunea Stavropol, din sud-vestul Rusiei. Cativa locuitori din raionul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )